En Sıcak Konular

Erdoğan'ın övündüğü 'devrim'ler/ Video

29 Nisan 2008 13:29 tsi
"Tarihte bu kadar işçi dostu, emekçi dostu hükümet bulamazsınız" diyen Erdoğan, sağlıktaki devrim niteliğindeki değişimi anlattı, yıllar sonrasıyla ilgili umudunu dile getirdi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti grubunda ekonomi iyileştikçe işçi ve memura daha fazla zam yapma sinayali verdi. Erdoğan, sağlıktaki devrim niteliğindeki değişimi anlattı. İşte o açıklamalar:

"Maaş zamlarında enflasyonun üzerinde artış sağladık. Asla işçimizi memurumuzu enflasyon karşısında ezdirmedik. Güçlendikçe daha çok vereceğiz. Güçlendikçe memurumuza da işçimize de aktaracağız.

Sosyal Güvenlik Yasası'nı çıkardık. Bu bir devrimdir. Cumhuriyet tarihine bakınız. Bu kadar işçi dostu emekçi dostu bir hükümet bulamazsınız.

Sadece sağlıkta attığımız adımların cumhuriyet tarihine kazındığını düşünüyoruz. Bu konuda adımızın yıllar boyunca anılmaya devam edeceğini umuyoruz.. İnsanın kıymeti on yıllardan sonra, öldükten sonra anlaşılıyor.

Hastanelerde yatmak için 6 ay sonrasına güne veriliyordu. İlacın üçü var ikisi yoktu. Bunların hepsi cefaydı. Şimdi bunların hepsi geçildi. isteyen özel hastaneye gidebiliyor. Fakiri zengini demeden bunlar yapılabiliyor. Hastanede torpili uzun kuyrukları ortadan kaldırdık.

Bazıları bir hastanede bir şey olunca bunlar tüm Türkiye'de oluyormuş gibi gösteriyor. Bunu bazılarına ithaf ediyorum. haberleri çarpıtılara veriyorlar.

Bir sorun varsa bakanı ararsın çözemezsen Başbakan'ı ara.. Bizzat şahit oldum. Hasta hastanede yattığı halde yatmıyor diye gösteriliyor. Kimse bu ülkeni Sağlık Bakanlığı'nı karalamaya hakkı yok. yanlışlatr olabilir. Bir fotoğraftan tüm Türkiye'de oluyor kanaatini çıkaramazsın.

Bazıları huzur ortamını bozmak için azami derecede gayret sarfediyor. Çabalarımız provoke ediliyor. Bunlara karşı da toplum olarak çok dikkatli olmalıyız."


HABER 7
 



Bu haber 618 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,957 µs