En Sıcak Konular

Vakit'ten Hüseyin Üzmez atağı

29 Nisan 2008 12:17 tsi
Vakit olayın şokunu atlattı. Kızın babasını konuşturdu. Annenin ifadelerini yazdı. Bazı gazeteler için bakın hangi başlığı attı?

14 yaşındaki kıza cinsel istismardan suçlanan Hüseyin Üzmez'in gazetesi Vakit, savunmadan hücuma geçti. Gazete iddiaları kabul etmediği gibi olayın komplo olduğunu mahkeme ifadelerine ve kızın babasının konuşmalarına dayandırdı.

Gazete Üzmez'in annesiyle de ilişki kurduğunu yazan Doğan medyasını iftira atmakla suçladı. Vakit gazetesi 1. sayfadan "Kartel iğrençliği" başlığıyla verdiği haberde Üzmez'in "küçük kızın annesiyle de ilişkiye girdi" diye yazan kartel medyasının iftira attığını savundular..

ANNEDEN YÖNLENDİRME İDDİASI...

Yine gazete iftira atıldığını Livaze Ç.'nin Mudanya Cumhuriyet Başsavcılığı ve çıkarıldığı Mudanya Sulh Ceza Mahkemesi'nde verdiği ifadelerine dayandırdı. Anne Livaze Ç., Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesine konan bölümlerin kendisine ait olmadığını ve yönlendirme yapıldığını ileri sürüyor.

KIZIN ANNESİ ÜZMEZ AİLESİNİN ESKİ KAPICISIYMIŞ

Gazete ayrıca kızın babası, komşuları ve Hüseyin Üzmez'in eşini konuşturdu. Baba Bekir Ç., Üzmez'i Ankara'dan kapıcı olan kayınpederi sayesinde tanıdığını ve eşinin onların elinde büyüdüğünü belirtiyor. Olay günü İnegöl'e kendilerinin çağırdığını şöyleyen baba şunları belirtiyor:

YARDIM İSTEDİK

"İnegöl'de kiramı ödeyemediğim için ev sahibiyle ters düştüm. Hüseyin beyden yardım istedik. İnegöl'de kalmak yerine Mudanya'ya taşınmamızı söyledi ve orada ev bulamıza yardımcı oldu.

GÜZLYALI'DA EV TUTTU

Bize tuttuğu ev Güzelyal'daydı. O gün Hüseyin Bey ile saat 14.30'da buluştuk. Ben eşim kızım ve Hüseyin bey he birlikte yemek yedik. Gazeteler Hüseyin beyin eşim ve kızımla İnögöl'de gezdiğini yazarak iftira atıyorlar. O gün yanlarında ben de vardım. Hpe birlikte otogara gittik.

HEP BİRLİKTE YEMEK YEDİK

Ben diğer iki çocuğumun anneannelerine gidip gitmediğini kontrol etmek üzere aradığımda kayınvalidemin evinde kimsenin olmadığını gördüm. Bunun üzerine ben Hüseyin bey ve çocuklarla gitmekten vazgeçtim ve çocuklara sahip olmak üzere arabadan inmek zorunda kaldım. Saat 18.00 gibi eşimi ve Hüseyin beyi aradığımda ikisinin de cep telefonları kapalıydı. Gece geç saatlere kadar ulaşamadım. Saat 02.30 sularında polis kapımı çaldı ve beni emniyete götürdü."

KULLANILMIŞ OLABİLİR

Kızının bugüne kadar rahatsız edildiği yönünde kendisine hiçbir şekilde şikayette bulunmadığını söyleyen Bekir Ç., "Benim kızım çok içine kapalı bir insan. Kullanılmış olabilir. Rehberlik servisine götürdük birkaç kez. Oranın verdiği rapor sayesinde derslerinden geçiyor; yoksa geçemez asla" dedi.

İnternet haber



Bu haber 1,036 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,937 µs