En Sıcak Konular

Bakan Tüzmen Fenerbahçelileri suçladı

28 Nisan 2008 22:58 tsi
Koyu bir Galatasaraylı olarak bilinen Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, derbi galibiyetinin sevincini Suriye'de yaşadı. Galatasaray'ın attığı golden sonra bir coşku yaşayan Tüzmen, hangi olaydan sonra Fenerbahçelileri suçladı peki?

Kürşad Tüzmen, dün akşamki maçı Türkiye - Suriye İş Forumu toplantıları için geldiği Şam'daki Türk Büyükelçiliği'nde izledi. Tüzmen maç sırasında sigortaların atması üzerine, Fenerbahçelilerin sabotaj düzenlediğini söyleyerek espri yaptı.

Suriye'de bulunan Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen Galatasaray - Fenerbahçe derbisini Türkiye Büyükelçiliği rezidansında izledi. Türkiye'nin Şam Büyükelçisi Halit Çevik'in organize ettiği programa Bakan Tüzmen'in yanı sıra elçilik çalışanları Suriye'de yaşayan Türk vatandaşları ve Suriyeli yetkililer katıldı. Yoğun katılımın olduğu programda Bakan Tüzmen maçı büyük ilgi ve heyecanla izledi. Maç öncesi Cihan'a skor tahmini yapan Tüzmen, derbiyi Galatasaray'ın 3-0 önde tamamlayacağını söyledi. Maçı izlerken Büyükelçi Çevik'in küçük kızı ile ilgilenmeyi ihmal etmeyen Tüzmen, gelen gol ile ayağa kalkarak sevinç gösterisinde bulundu. Atılan golün ardından "Daha atacak iki golümüz var" diyen Bakan Tüzmen takımını alkışlayarak kutladı.

Büyük heyecanla izlenen maçta Tüzmen ve katılımcılar elektriğin azizliğine uğradı. Sigortaların atması üzerine bakan Tüzmen, "Sayın elçi bey elektrikler neden kesildi. Sorun bir an önce halledilsin. Herhalde Fenerbahçeliler sabotaj düzenledi" deyerek çevredeki Fenerbahçelilere takıldı. Bakan Tüzmen ve katılımcılar elektriklerin gelmesi ile rahat bir nefes alarak maçı kaldığı yerden izledi.

Maçın ilk yarısının ardından davetlilere yemek servisi yapıldı. Maçı büyük heyecan içinde izleyen Bakan Tüzmen, her pozisyonda takımını alkışlayarak destek verdi. Son düdüğün çalınmasının ardından rahat bir nefes alan Bakan Tüzmen, "Bir Galatasaraylı olarak takımımızı kutluyorum. Fenerbahçe'ye de geçmiş olsun diyorum" dedi.

Şampiyonlar liginde Fenerbahçe'yi desteklediklerini belirten Tüzmen bugün Galatasaraylı olarak takımımı destekliyorum." diye konuştu. Maç öncesi yaptığı tahminleri hatırlatan Tüzmen," Ben 3-0 Galatasaray'ın galip geleceği tahmininde bulunmuştum. Tahminim tutu. Çünkü attığımız bir golümüz zaten var. Ayrıca bir topumuz direkten döndü. Bir penaltı var gibi. Ben bunu 3- 0 olarak değerlendiriyorum." dedi.

Bakan Tüzmen, ayrıca maçı izleyen Suriyeli katılımcılar ile Galatasaray lehine tezahürat yaptı.

cafesiyaset.com



Bu haber 560 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,556 µs