En Sıcak Konular

Fenerbahçe camiasından protestuculara tepki

28 Nisan 2008 22:39 tsi
Derbide GS'ye yenilen Fenerbahçeli futbolculara Samandıra'da saldırı girişimine yönetim sert çıktı. Fenerbahçe dernekleri ve taraftar siteleri protestoculara öfke kustu...

SORUMLULAR BULUNACAK!

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'a karşı oynadığımız derbi mücadelesini kaybetmemiz elbette ki tüm camiamızda üzüntüye neden oldu. Ancak şunu unutmamalıyız profesyonel futbol takımımız çok büyük başarılar elde etmiştir. Bu takım bize 100. yılımızda şampiyonluk yaşatmış ve Avrupa arenasında tüm ülke insanının göğsünü kabartan başarılara imza atmıştır. Tüm başarıları tribündeki 12. Adam'ın gücü ve eşsiz desteği ile yapmıştır. 12. Adam da bugüne dek takımının en önemli parçası olduğunu kanıtlamıştır. Eminiz ki büyük Fenerbahçe taraftarı 12. Adam olmanın bilinci ile sahada mücadele eden takım arkadaşlarına destek verecek ve birlik olduğunu gösterecektir. Zor günleri aşmak için takım ruhu ile hareket etmeli ve birbirimize destek olmalıyız. Büyük Fenerbahçe taraftarının bu bilinçte olduğunu da biliyoruz.

Ancak dün akşam maçtan sonra birkaç kendini bilmezin Samandıra Tesislerimize giderek burada futbolcularımıza karşı çirkin tavırlar göstermesi başta bizleri ve büyük Fenerbahçe taraftarını son derece üzmüştür. Taraftarımızı temsil etmeyen bu şahısları çirkin davranışları nedeniyle kınıyoruz. Ayrıca spor ahlakına ve taraftarlığa yakışmayan bu tavırları sergileyen kişilerin emniyet ve jandarma güçleri tarafından yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılmaları amacıyla kulübümüz ilgili birimlerle de temasa geçmiştir. Elimizdeki tüm fotoğraf ve kayıtlar da emniyet ve jandarmaya verilerek bu kişilerin en kısa zamanda yakalanması sağlanacaktır. Bu ve buna benzer tavır sergileyen taraftarlıktan uzak bilinçsiz ve sporu çirkinleştiren kişilerin başta stadyumumuz olmak üzere kulübümüzün hiçbir müsabakası ve tesisine girmemesi için de bugüne dek verdiğimiz mücadelemiz bundan sonra da sürecektir.

Fenerbahçe Spor kulübü 100 yılını doldurmuş şanlı bir kulüptür. Kulübümüz makro hedeflerinden uzaklaşmış değildir. Büyük taraftarımızın desteği ile her zaman başarılara imza atmak için mücadele edeceğiz ve başaracağız. Gün, büyük Fenerbahçe taraftarının "Hep destek tam destek" ilkesini gösterme ve birliğimizi ve beraberliğimizi kanıtlama günüdür.

Fenerbahçe'nin taraftar sitesi antu.com'dan

3-5 kendini bilmezin yaptıkları tüm Fenerbahçe taraftarına mal edilemez.
Hep Destek tem Destek felsefesini ortaya atan Fenerbahçe taraftarı Türk futbol tarihine damgasını vurmuş bir taraftar topluluğudur. Fenerbahçe Futbol takımı, son yıllarda çok büyük başarılara imza atmış, Avrupa`da Türkiye`nin övünç kaynağı olmuş ve hepimizi gururlandırmıştır. Taraftarlarımız bu haklı gururu, takımımızı başta Şükrü Saraçoğlu stadı olmak üzere, Samandıra tesislerinde bağırlarına basarak futbolcularımız ile paylaşmıştır.

Diğer takım taraftarlarının en ufak başarısızlıkta takımlarıının tesislerine giderek, otobüslerini tekmelemelerini üzüntü ile izledik son yıllarda. Türk futbol taraftarı olarak bunları artık aşmalıyız. Bunu ilk aşan Fenerbahçe taraftarı olmuştur.

Ancak dün kendine Fenerbahçe taraftarı diyen bir kaç kendini bilmez, Samandıra tesislerine giderek Alex ve Kezman başta olmak üzere futbolcularımıza saldırmış ve fiili hakaret etme cüretini kendilerinde bulabilmişlerdir. Bu kişiler asla bizden değildirler ve hiç bir zaman da içimizde barınamayacaklardır.

Bu aşağılık harekette bulunanlar biran önce bulunmalı ve cezalandırılmalıdırlar. Kombineleri var ise kombineleri iptal edilmeli ve stada girmeleri yasaklanmalıdır. Bu konuda Yönetim Kurulumuzu çağrıda bulunmak istiyoruz. Lütfen gerekeni biran önce yapınız. Bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız.

Tüm kamuoyu bilmelidir ki;
Bu kişiler gerçek Fenerbahçe taraftarı değildir. 3-5 kendini bilmezin yaptıkları tüm Fenerbahçe taraftarına mal edilemez.

FeDer`in Bildirisi
TARAFTAR DEĞİLSİNİZ ONU BİLİYORUZ !..

Peki insan mısınız?
Bu çocukların sadece bu sene bize yaşattıkları mutluluklar bile onları baştacı etmemiz için yeterli iken sizin gidip onlara saldırmanız içinizdeki hayvanı dışarı çıkartmak istemenizden olabilir mi?

Dün aldığınız alkolün etkisi geçip de bugün ayıldığınızda insan olduğunuz aklınıza gelirse‚ elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün "biz ne yaptık?" diye...

Milyonlarca Fenerbahçe taraftarının utanç kaynağı olmak gibi bir gerçekle geçireceksiniz ömrünüz geri kalanını ve o milyonlara dahil olmadığınız her seferinde yüzünüze vurulacak.

Kimsenin bugune kadar Fenerbahçeliliğini sorgulamadık‚ böyle bir haddi kimseye vermedik‚ kendimizde de bulmadık.

Ancak; siz bırakın Fenerbahçeli olmayı‚ insan olmayı bile başaramazsınız‚ başaramadığınızı gösterdiniz.

Bu tiplerin yaptıklarını onaylayanlar varsa bir çift sözümüz de onlara olsun;
Defolun gidin layık olduğunuz çöplüğe. Bu takıma‚ bu camiaya inanmayan kimse bizimle olmasın‚ bizden olmasın.

1899´dan beri onurlu mücadelesiyle halkın takımı olmayı başarmış Fenerbahçemiz´in sizin gibi ifrazatları da temizleyecek gücü vardır.

Dünyada bir örneği daha olmayan şekilde bir çok branşta başarıdan başarıya koşan kulübümüzün ve sporcularımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtir‚ 3-5 kendini bilmezin yaptığı bu insanlık dışı hareketi nefretle kınıyor‚ hepimize mal edilmemesini umarak bu tiplerin de her zaman takipçisi olacağımızı tüm spor kamuoyuna saygıyla duyururuz.
 
haber7



Bu haber 598 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,063 µs