En Sıcak Konular

Fenerbahçe'den açıklama !

28 Nisan 2008 17:41 tsi
Dün gece Samandıra Tesisleri'nin önünde toplanan bir grup öfkeli sarı-lacivertli taraftardan kaynaklanan olaylar sonrası kulüpten açıklama geldi.

SORUMLULAR BULUNACAK!

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'a karşı oynadığımız derbi mücadelesini kaybetmemiz elbette ki tüm camiamızda üzüntüye neden oldu. Ancak şunu unutmamalıyız profesyonel futbol takımımız çok büyük başarılar elde etmiştir. Bu takım bize 100. yılımızda şampiyonluk yaşatmış ve Avrupa arenasında tüm ülke insanının göğsünü kabartan başarılara imza atmıştır. Tüm başarıları tribündeki 12. Adam'ın gücü ve eşsiz desteği ile yapmıştır. 12. Adam da bugüne dek takımının en önemli parçası olduğunu kanıtlamıştır. Eminiz ki büyük Fenerbahçe taraftarı 12. Adam olmanın bilinci ile sahada mücadele eden takım arkadaşlarına destek verecek ve birlik olduğunu gösterecektir. Zor günleri aşmak için takım ruhu ile hareket etmeli ve birbirimize destek olmalıyız. Büyük Fenerbahçe taraftarının bu bilinçte olduğunu da biliyoruz.

Ancak dün akşam maçtan sonra birkaç kendini bilmezin Samandıra Tesislerimize giderek burada futbolcularımıza karşı çirkin tavırlar göstermesi başta bizleri ve büyük Fenerbahçe taraftarını son derece üzmüştür. Taraftarımızı temsil etmeyen bu şahısları çirkin davranışları nedeniyle kınıyoruz. Ayrıca spor ahlakına ve taraftarlığa yakışmayan bu tavırları sergileyen kişilerin emniyet ve jandarma güçleri tarafından yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılmaları amacıyla kulübümüz ilgili birimlerle de temasa geçmiştir. Elimizdeki tüm fotoğraf ve kayıtlar da emniyet ve jandarmaya verilerek bu kişilerin en kısa zamanda yakalanması sağlanacaktır. Bu ve buna benzer tavır sergileyen taraftarlıktan uzak bilinçsiz ve sporu çirkinleştiren kişilerin başta stadyumumuz olmak üzere kulübümüzün hiçbir müsabakası ve tesisine girmemesi için de bugüne dek verdiğimiz mücadelemiz bundan sonra da sürecektir.

Fenerbahçe Spor kulübü 100 yılını doldurmuş şanlı bir kulüptür. Kulübümüz makro hedeflerinden uzaklaşmış değildir. Büyük taraftarımızın desteği ile her zaman başarılara imza atmak için mücadele edeceğiz ve başaracağız. Gün, büyük Fenerbahçe taraftarının "Hep destek tam destek" ilkesini gösterme ve birliğimizi ve beraberliğimizi kanıtlama günüdür.

Samanyolu



Bu haber 526 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,045 µs