En Sıcak Konular

Hafta sonunda yurtta hava

26 Nisan 2008 11:10 tsi
Türkiye’nin batısı soğuk havanın doğusu ise sıcak havanın etkisinde. Sıcaklık Marmara’da 10 derecenin altına iniyor. Yağışlar pazar günü şiddetlenecek. Yurtta 5 günlük hava:

          
Sıcaklık hafta sonu Marmara’da 10 derecenin de altına inebilir ve sağanak yağmurlar bekleniyor.

İstanbul’da gökyüzü dört gün boyunca kapalı olacak. Poyraz kuvvetli, sıcaklık 10-13 derece civarında hissedilecek, bu gece hafif yağmur olacak. Hafta sonu ise yüzde 90 olasılıkla daha kuvvetli yağmur görülecek. Ankara ve İzmir de serinlemeye başladı, pazar günü sağanak yağış var. İzmir’de poyraz bugün de çok kuvvetli esiyor. Bursa bulutlu, Adana’da yarın sıcaklık düşmeye başlayacak. Bugün İstanbul 15, Ankara 20, İzmir 21, Bursa 16, Adana 33 derece.

 Marmara soğuyor, poyraz kuvvetli estiğinden hissedilen sıcaklıklar 12-14 derece civarında olacak. Bugünlerde Marmara’da güneşi görmek zor, bulutlanma fazla yine hafif yağmur olabilir. Bu gece Sakarya, Bursa, Bilecik arasında sağanak yağmur geçişi olacak. Marmara’da haftasonu sıcaklık 9 dereceye inerken, yağmur kuvvetlenecek, Özellikle pazar günü yağmur şiddetli yağabilir, soğuk hava salı gününe kadar kalacak. Bugün Edirne ve Sakarya 16, Çanakkale 14 derece.

 İç Anadolu’nın doğu kesimleri bugün de sıcak, Ankara-Eskişehir çevresi ise bulutlanıyor. Bölgede hafta sonu sıcaklık 20 derecenin altına inerken, yarın özellikle Sivas-Kayseri, Niğde boyunca sağanak yağmur geçişleri bekleniyor. Pazar günü de Ankara-Eskişehir çevresinde yağış sürecek. bugün Konya 22, Eskişehir 19, Kayseri 25, Sivas 23 derece.

 Ege Bölgesi bugün daha serin, Çeşme-Bodrum arasında rüzgar kuvvetli esiyor. Hafta sonu soğuk geçecek, bu gece ve yarın Kütahya, Afyon boyunca sağanak yağmur var, pazar günü ise Ege’nin tamamında yağış bekleniyor. Denizli 25, Muğla 23, Kütahya 19 derece.

 Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’da sıcaklık hala yüksek, hava güneşli ve rüzgar hafif esiyor. Yarın Mersin’de pazar günü ise Isparta-Antalya arasında yağmur bekleniyor, hafta sonu sıcaklık 4-5 derece azalacak. Bugün Antalya 26, Diyarbakır 35 derece.

 Doğu Anadolu Bölgesi’nde yüksek sıcaklıklar pazartesi gününe kadar kalacak. Rüzgar sert esiyor, önemli yağışlar olmasa da, pazar günü Elazığ-Malatya-Erzincan arasında bir ara sağanak yağmur görülecek. Erzurum 22, Malatya 32, Van 23 derece.

 Karadeniz’de Bolu, Zonguldak, Bartın arasında özellikle gece saatlerinde sağanak yağmur olacak ve poyraz kuvvetli. Trabzon çevresinde de hafif yağmur olabilir. pazar günü Bolu’dan Samsun’a kadar kuvvetli yağış ve soğuk hava etkili olacak. Aynı gün bölgenin doğusunda ise ılık ve açık bir hava bekleniyor. Bugün Trabzon 13, Samsun 15, Bolu 16 derece.
 



Bu haber 488 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,487 µs