En Sıcak Konular

Canaydın, Hakan Şükür'e sahip çıktı

24 Nisan 2008 20:34 tsi
Canaydın, Hakan Şükür'e sahip çıktı Hakan Şükür'ün Kutlu Doğum Haftasına yakışan bir derbi olsun sözlerine Galatasaray'ın eski kulüp başkanı Özhan Canaydın'dan açıklama geldi.

Son günlerde çıkan haberlerde Galatasaray'ın takım kaptanı Hakan Şükür'ün Kutlu Doğum Haftasına yakışan bir derbi olsun sözlerine Galatasaray'ın eski kulüp başkanı Özhan Canaydın, " Herkesin inancı kendini ilgilendirir. Onun için bir yorum yapmıyorum. Tahmin ediyorum çok çaptırıldı." dedi.

Özhan Canaydın, " Esas manasının çok dışına çıktı. Galatasaray Atatürkçü, laik batıya açılan penceredir. Ama oyuncuların yerli veya yabancı olsun manevi duyguları kendilerine aittir." şeklinde konuştu.

Galatasaray eski kulüp Başkanı Özhan Canaydın, Fenerbahçe'yi kendi sahamız ve seyircimiz önünde yendikten sonra önümüzdeki 2 maçı da alarak 2006'daki efsaneyi tekrar oluşturmak istiyoruz." dedi.

Galatasaray eski kulüp Başkanı Özhan Canaydın tatil için geldiği Edremit ilçesinde taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Balıkesir'in Edremit ilçesi Altınoluk beldesinde 15 gündür tatil yapan Galatasaray eski kulüp Başkanı Canaydın, Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynayacağı Derby maç öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Canaydın, "Bir Galatasaraylı olarak Galatasaray'ın kazanmasını istiyoruz. Şuan takımın motivasyonu ve birlikteliği buna müsait. Kendi sahamızda kendi seyircimizin önünde oynuyoruz. İnşallah maçı lehimize çevireceğiz. Şampiyonluk için en büyük düğümlerden biridir her şey bu maçla bitmez. Bundan sonra önümüzdeki daha ciddi iki maç vardır. Onları da alarak tekrar 2006 'daki efsaneyi oluşturmak istiyoruz." diye konuştu.

Özhan Canaydın, "Ben kain değilim bugüne kadar da tahminde bulunmadım. Bundan sonrada bulunmam." dedi.



Bu haber 1,001 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,453 µs