itiraf etmişti! | " /> itiraf etmişti! | "/>

En Sıcak Konular

Baykal 1 yıl önce itiraf etmişti!

24 Nisan 2008 08:36 tsi
Baykal 1 yıl önce itiraf etmişti! Son günlerde CHP ile Kanaltürk arasındaki parasal ilişkiye ve konunun Anayasa Mahkemesi'ne ulaşmasına dair tartışmalar karşısında suskunluğunu koruyan CHP lideri Baykal, geçtiğimiz yıl 'hibe itirafı'nda bulunmuştu. İşte bir yıl önce yapılan o itiraf...

Bugün, 10 Nisan 2007'de "CHP'den Kanaltürk'e 3 milyon dolar hibe" başlığıyla haberi duyurdu. Baykal 14 Nisan 2007'de Hürriyet'e konuştu: Bizi rahatsız eden de hiçbir şey yoktur. Prodüksiyon reklam ihtiyaçlarımıza cevap verecek şekilde bir sözleşme imzaladık.

Son günlerde CHP ile Kanaltürk arasındaki parasal ilişkiye ve konunun Anayasa Mahkemesi'ne ulaşmasına dair tartışmalar karşısında suskunluğunu koruyan CHP lideri Baykal, geçtiğimiz yıl 'hibe itirafı'nda bulunmuştu.

Bugün'ün 10 Nisan 2007'de "CHP'den Kanaltürk'e 3 milyon dolar hibe" başlığı ile duyurduğu haberden 4 gün sonra Hürriyet'e konuşan Baykal, "Ortaya atılan iddialar hukuk sistemimize aykırı değildir, bizi rahatsız eden de hiçbir şey yoktur" demişti.

Hürriyet’in 14 Nisan 2007'de yayınlanan nüshası Baykal manşetiyle çıktı. Baykal Hürriyet yazarlarıyla yaptığı görüşmede Kanaltürk'e 3 milyon dolar verildiğini kabul etmiş ve şunları söylemişti: "Maliye, savcılığa başvurmuş ve savcılık bunun takip edilecek bir yanı olmadığını söylemiştir. Olan, bizim seçime giden süreç içinde bir kurumla prodüksiyon reklam ihtiyaçlarımıza cevap verecek şekilde bir sözleşme imzalamış olmamızdır. Önümüzdeki dönemde Kanal D ile de ATV ile de yapacağız."

TELEVİZYONDA DA AÇIKLADI

CHP lideri Baykal, 18 Nisan 2007 tarihinde CNN Türk'te yayınlanan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında da itirafını tekrarladı. Programda Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Milliyet’in Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin ve Zaman’ın Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın sorularını yanıtlayan Baykal, "3 milyon dolar, küçük bir televizyon için çok para değil mi?" sorusuna "Bu konuyu CHP MYK ve PM’de kararlaştırdık" karşılığını verdi.
 
 
bugün



Bu haber 441 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,690 µs