ses kaydına ilginç cevap! | " /> ses kaydına ilginç cevap! | "/>

En Sıcak Konular

Öymen'den ses kaydına ilginç cevap!

23 Nisan 2008 20:01 tsi
Öymen'den ses kaydına  ilginç cevap! Türban için Nazi gömleği dediği öne sürülen CHP'li Öymen, haberin çıkmasından geri adım atması ve ABD basınını yalanlaması ile gelişen süreçte başlayan başlayan polemiklere cevap verdi.

"Türban için Nazi gömleği dediği öne sürülen CHP'li Öymen'in, haberin çıkmasından sonra Vakit ve Hürriyet'e verdiği demeçlerden hangisi gerçeği yansıtıyor? Haberin çıkış noktası olarak gösterilen ABD basını yalan haber yaptı ise bunda ne gibi bir amaç güdülüyor?" soruları gündemdeyken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'in başörtüsünü Nazi gömleğine benzettiğine dair çıkan haberlerin ardından başlayan tartışma Öymen ile görüşen Amerikalı gazetecinin röportajın dökümünü yayınlamasıyla yeni bir boyut kazandı.

Onur Öymen, "Yazar, kendi laflarını tırnak içine almış ve benim düşüncem gibi aktarmış." derken röportajla ilgili tekzip hazırladığını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı'nın bu açıklamaları üzerine haberi yapan Dion Nissenbaum adlı gazeteci, kendi internet sitesinden Onur Öymen'in başörtüsünü Almanya'daki Nazi ve İtalya'daki Mussolini döneminin sembollerine benzettiği röportajın yazılı dökümünü ve ses kaydını yayınladı.

Şimdiye kadar, Türban ile ilgili söylediğim sözler çarpıtıldı, diyen CHP’li Onur Öymen, haberi yapan Dion Nissenbaum adlı gazetecinin ses kaydını yayınlamasından sonra da bu iddiasını devam ettirdi. Hilal TV Haber Müdürü Feridun Erdoğral’a konuşan Öymen, "Gazetecinin yayınladığı ses kaydı konuşmamın bir bölümü. Bende de bir saatlik ses kaydı var. Açıklanan ses kaydı zaten benim söylediklerimi teyit eder nitelikte. Ben türbanın siyasallaştığını söyledim.Sözlerim çarpıtılıyor dedi.

haber7




Bu haber 787 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,734 µs