En Sıcak Konular

Ergenekoncuların grup seks alemi...

23 Nisan 2008 18:03 tsi
Ergenekon soruşturması bir taraftan devam ederken, diğer taraftan çete elemanlarıyla ilgili hergün yeni skandallar ortaya çıkıyor. Bu sefer de Ergenekoncuların esrar eşliğinde grup seks partileri düzenledikleri iddia edildi

Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklananların Kuvvai Milliye Derneği’nde esrar partileri düzenlediği, bazı zanlıların da evlerinde, kadınlarla grup seks yaptığı ortaya çıktı.
Kuvvai Milliye Derneği Kadıköy Şubesi’nde esrar partileri düzenlenirken, Ergenekon Terör Örgütü soruşturmasında tutuklanan Kuvvai Milliye Derneği Maltepe Üyesi Raif Görüm, esrar içtiğini doğruladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Raif Görüm’ün evinde 100 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklanan, evinde çok sayıda silah, mermi ve askeri giysi çıkan işadamı Levent Kara da, bazı erkeklerinde aralarında bulunduğu kişilerle ve bayanlarla ilişkiye girdiğini gösteren görüntüleri, gizli kamerayla çekmiş.

RAİF GÖRÜM: ESRAR İÇTİM
Ergenekon zanlısı Raif Görüm, tutuklu bulunan amcası Hüseyin Görüm’ün, Kuvvai Milliye Derneği Kadıköy Dernek Başkanı, kendisinin de Kuvvai Milliye Derneği Maltepe Üyesi olduğunu ve esrar içtiğini söyledi.

Raif Görüm, “Eşi Nilgün Karasulu’nun üzerinde 100 gram esrar maddesi incelenmek üzere zapt edilmiştir?” şeklindeki açıklamaya, “İkamet ettiğim yerde yapılan arama esnasında, eşim Nilgün Karasulu’nun üzerinde tahminime göre 30-35 gram civarında esrar maddesi bulunmuştur…” dedi.

İHSAN GÖKTAŞ: ESRAR PARTİLERİ DÜZENLENİYORDU
Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan İhsan Göktaş da, Kuvvai Milliye Derneği Kadıköy Dernek Başkanı Hüseyin Görüm’ün esrar partileri düzenlediğini söyledi.

Hüseyin Görüm ile Kadıköy Kuvvai Milliye Derneği’nde tanıştığını söyleyen İhsan Göktaş, “Görüm ile tanıştıktan 2 hafta sonra bu dernekte kalmaya başladım. Burada Hüseyin Görüm esrar partileri düzenliyordu. Medyada Hz. İsa olarak tanıttığı İslâm …... isimli şahısta burada esrar içiyordu. Ayrıca, Doğan Özer isimli şahıs da içiyordu” dedi.
İhsan Göktaş, Avukat Yalçın Yavuz’a Kuvvai Milliye Derneği’nde yapılan esrar partileri için, dilekçe verip, Narkotik tarafından suçüstü yapılmasını istediğini de söyledi.

GRUP SEKS YAPMIŞLAR
Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklanan Levent Kara, bazı erkek arkadaşlarıyla beraber bayanlarla ilişkiye girdiğini gösteren görüntüleri gizli kameraya çekmiş.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ce, Levent Kara’nın evinde yapılan arama sonucunda ele geçirilen CD içerisinde; 20 Kasım 2007 tarihli 1 adet video görüntüsü bulunduğu, görüntülerde 3 erkek şahsın yer aldığı, bu erkek şahıslardan birinin Levent Kara isimli şahsa benzediği, kim olduğu bilinmeyen bir bayanla iki şahsın ilişkiye girerken çekilmiş görüntüleri yer alıyor.

3. KATTA BİR ODAYA GİDERLERDİ
Ergenekon Soruşturması kapsamında gözaltına alınan Gökhan Demir, “Gizli olarak çekildiği değrelendirilen görüntüler hakkında bildikleriniz anlatınız?” sorusuna, “Kendi çevresinden tanıdığı bazı arkadaşları ile zaman zaman Levent Kara’nın iş yerinde daha önce çalıştığı bayan sekreterleri ve arkadaşları olduğunu söyleyen bazı kişiler gelir ve Levent Kara’nın yatak odası olarak kullandığı 3. katta bulunan odaya giderlerdi. Bu odada 1 tane gizli kameranın olduğunu bizlere Levent Kara söylüyordu. Fakat içeride kayıt yapıp yapılmadığını bilmiyorum. Levent Kara ara sıra bu odada yapmış olduğu şeyleri bizlere anlatırdı, ancak ben bu şahsı pek ciddiye almazdım” şeklinde cevap verdi.

VAKİT
 



Bu haber 2,531 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,562 µs