Hizbullah'ın patronu!' | " /> Hizbullah'ın patronu!' | "/>

En Sıcak Konular

'Veli Küçük Hizbullah'ın patronu!'

23 Nisan 2008 10:44 tsi
'Veli Küçük Hizbullah'ın patronu!' Ergenekon'un karakutusu Tuncay Güney, deşifreye devam ediyor: "Perinçek JİTEM'de yer aldı. Hizbullah'ın patronu olarak gösterdigi Veli Küçük'le beraber hareket ediyor. Hizbullah, Doğu Perinçek ve Veli Küçük, Ergenekon şemsiyesi altında!"

Kanada'da yaşayan Ergenekon soruşturmasının merkezindeki isim Tuncay Güney, Ümraniye'de ele geçirilen bombalarla, gerek Cumhuriyet Gazetesi'ne atılan bombaların, gerekse değişik yerlerde bulunan bombaların benzer seriden çıkmasının "normal" olduğunu söyledi.

Tuncay Güney şöyle konuştu: "Bunların babası aynı, merkezi aynı olduğu için bu bombaların hepsi de aynı. Bunlar sadece bugün yeni çıkan bombalar değil. Geçmişte de böyle bombalar çıkmıştı. Ne yazık ki Türkiye'de sağcıların elinden 001 numaralı silahlar çıkardı. Solcuların elindense 002 numaralı silahlar çıkardı. Ne hikmetse seri numaraları hep aynıydı."

Hizbullah'ı kastederek, "Bazı terör örgütlerinin elinden de silahlar çıkıyor" diyen Güney şöyle devam etti: "Geçmişte Hizbullah ve JİTEM'i deşifre eden Doğu Perinçek'ti. Bugün kendisi maalesef JİTEM'de yer almış, Hizbullah'ın patronu olarak gösterdigi Veli Küçük'le beraber hareket ediyor. Hizbullah, Doğu Perinçek ve Veli Küçük, Ergenekon şemsiyesi altında. Domino taşlarını yerlerine oturtmak lazım. Domino taşlarını yerlerine oturtursanız resmin tamamını görebileceksiniz. Bombalar, eylemler yeni değil. Sadece senaryo yeni."

Tuncay Güney'in dün yayınlanan açıklamaları için tıklayınız!

ERGENEKON'DA DARBE
İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek'in Aydınlık Dergisi'nde kendisine saldırdığını belirten Güney "Saldırılarını durdurmazsa Ergenekon organizasyonunda, Veli Küçük'e nasıl darbe yaptığını anlatırım. Perinçek'in, Adnan Akfırat ve Serhan Bolluk ile Avrupa ve Fransa'da kimlerle ilişkide olduğunu anlatırım" dedi.

2 İP VAR, BİRİ LEGAL BİRİ DEĞİL
 
DOĞU Perinçek'e bağlı iki tane İşçi Partisi olduğunu öne süren Tuncay Güney şöyle konuştu: "Birincisi herkesin bildiği, legal İşçi Partisi. Bir de illegal olan gizli bir parti var. Endonezya Komünist Partisi Tüzüğü aslında gizli İşçi Partisi'nin tüzüğüdür. Sadece kapağı, Endonezya Komünist Partisi Tüzüğü görünümündeydi. Tüzüğü okuduğunuzda, yeraltındaki illegal İşçi Partisi'nin tüzüğünü okursunuz. Bu tüzük yeraltı örgütünün tüzüğü değil mi?"
 
" Sorgudan sonra Kücük'le buluştuk"
 
2001'de Organize Suçlar'da sorgulandıktan sonra Veli Küçük'ü evinde ziyaret ettiğini, ardından birlikte Balmumcu'da bulunan Jandarma Bölge Komutanlığı askeri tesisinin bahçesine gittiklerini anlatan Güney "Sana Doğu Perinçek komplo kurdu dedim, çok bozuldu" dedi.

Sabah

iyibilgi'nin 'Ergenekon'un DİNİ'ne yakın markaj' başlıklı özel haberini okumak için tıklayın!



Bu haber 2,092 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,155 µs