çirkin yüzü | " /> çirkin yüzü | "/>

En Sıcak Konular

İşte PKK'nın çirkin yüzü

22 Nisan 2008 12:38 tsi
İşte PKK'nın çirkin yüzü
Gün geçmiyorki terör örgütü PKK'nın gerçek yüzünü ortaya koyan bir skandal yaşanmasın. İşte yaşanan son skandal...

Terör örgütünün İsviçre kadrosu sorumluları arasında ''cinsel taciz'' olayı yaşandığı, olayla ilgili örgütün ''infaz'' kararı aldığı öne sürüldü.

Terör örgütü PKK'nın İsviçre'deki sözde ''kadın örgütlenmesi sorumlusu'' ''Zekiye'' kod adlı Fatma O, terör örgütü sorumlularından ''Arap Ali'' kod adlı Fahri A'nın cinsel tacizine uğradı. Olayın örgütten gizlenmeye çalışıldığı, Fahri A'nın konuyu anlatmaması için Fatma O'yu ölümle tehdit ettiği bildirildi.

Terör örgütünün sözde sorumlusu Fahri A'nın, olayın duyulmasını engellemek için, Fatma O'nun ''ajan olduğu'' yönünde hazırladığı raporu Kandil Dağı'na gönderdi. Rapor üzerine, sorguya alınan Fatma O'nun cinsel tacize uğradığı ortaya çıkarıldı. Bunun üzerine Kandil Dağı'ndaki örgüt elebaşıları, Fahri A. ve Fatma O. hakkında ''infaz'' kararı aldığı ifade edildi.

Terör örgütü PKK içerisinde ''aşk'' ve ''cinsellik'' yasak olmasına, ''yoz ilişki'' olarak nitelendirilmesine rağmen, bugüne kadar çok sayıda cinsel skandal ve akabinde infaz olayları yaşanmıştı.

Geçen yıl, terör örgütünün sözde Romanya sorumlusu ''Ramazan'' kod adlı Abdulvahap K. ile ''Leyla'' kod adlı Arzu D. arasında yaşanan gayri meşru ilişkiyi, dernek binasında nöbet tutan örgüt mensupları açığa çıkarmış; olayın ortaya çıkması sonrasında, Abdulvahap K. ve sevgilisi olduğu belirtilen Arzu D. ile örgüte ait yüklü miktarda parayı alarak kayıplara karışmıştı.

Yine, Mart 2006'da Almanya'da yayımlanan ''Yeni Özgür Politika'' gazetesinin sorumlularından evli ve iki çocuk babası Cemal U'nun, gazetede muhabir olarak çalışan bir kızla gayri meşru ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı. Hakkında ''infaz'' kararı alınan Cemal U. ortalıktan kaybolmuştu.

Öte yandan, Haziran 2005'te terörist Murat Karayılan'ın arkadaşının kızı olduğu öne sürülen terör örgütünün Yunanistan'daki ''kadın örgütlenmesi sorumlusu'' olduğu belirtilen ''Dilber'' kod adlı Nigar Y'ye, örgütün bu ülkedeki sorumlularından ''Necmi'' kod adlı Mehmet T. cinsel tacizde bulunmuş, hakkında infaz kararı çıkarılan ''Necmi'' polise sığınmıştı.

Ağustos 1999'da kapatılan DEP milletvekili Remzi Kartal'ın eşi A.K. ile PKK sorumlularından Sedat G. arasında da benzer bir ilişki yaşanmış, ancak haklarında infaz kararı alınan bu kişiler kaçmışlardı.

Terör örgütündeki cinsel skandalların en kanlı sonuçlanan ise PKK'lı teröristlerce geçen yıl aracına konulan bombanın patlatılmasıyla parçalanarak öldürülen, örgütün Avrupa sözde sorumlusu ''Kani Yılmaz'' kod adlı Faysal D. ile terör örgütünün televizyonunda çalışan kadın spiker arasında yaşanan ilişki olmuştu. Terör örgütünün Avrupa'da yaşayan Kürt kökenlilerden topladığı 100 milyon dolar Eylül 1998'de örgüt televizyonu harcamalarında kullanılmak üzere Kani Yılmaz'a teslim edilmiş, ancak Yılmaz bu parayı almadığını söylemişti. O dönem kadın spikerlerinden birisinin Kani Yılmaz ile aşk yaşadığının ortaya çıkması da örgüt içinde büyük tartışmalara yol açmıştı.

Samanyoluhaber



Bu haber 424 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,455 µs