En Sıcak Konular

Derbiyi kim kazanır? işte ünlülerin cevapları

21 Nisan 2008 19:38 tsi
Derbiyi kim kazanır? işte ünlülerin cevapları Bu pazar günü derbi var. Galatasaray mi? Fenerbahçe mi? Yoksa berbere mi?

Hakan Ünsal:

"Her iki takım da şimdiye kadar gösterdikleri performansla iddialarını ortaya koydular. Fenerbahçe, Ali Sami Yen'e beraberlik kozuyla gelecek. Ama bana göre Sivas'ta oynanacak olan Sivasspor-Galatasaray maçının herşeyi belirleyeceğini düşünüyorum. Maçın stresli ve gergin geçmesi çok doğaldır".

Metin Tekin:

"Futbolun içinde yer alan biri olarak şampiyonluk yarışının son haftalara kadar sürmesi bana çok keyif veriyor. Kopan liglerin çok zevki olmuyor. Dört takımında son haftaya kadar böyle mücadele içinde olması çok güzel. Kimin şampiyon olacağı konusunda yorum yapmak çok zor. Ben Fenerbahçe-Galatasaray maçının favorisi ile ilgili bir düşüncem yok. Çekişmeli ve heyecanlı geçeceğine inandığım bir maç olacak".

Ahmet Çakar:

"Fenerbahçe - Galatasaray maçını kazanan büyük bir ihtimalle ve mucize olmazsa şampiyon olur. Beraberlik halinde ise son maçın son düdüğüne göre şampiyon değişebilir. Hakemin kim olacağına dair fikir yürütmek zor olur. Deneyimli bir hakem vereceklerdir. Ama bana göre son beş yılın en zor maçı olacak".

Acun Ilıcalı:

"Üç büyüklerin arasında oynanan maçlarda favori olmaz. Benim de favorim yok. Türkiye Ligi'nin bir maça bağlı kalması da ayrı bir stres yaratıyor. Sinirlerine hakım olan taraf avantajlı olur. Benim maça ilişkin tahminim ise, karşılaşmanın berabere biteceğidir"

Tanju Çolak:

"Galatasaray yenmek için oynayacak. Ama Fenerbahçe'ye bİr puan yetiyor. Her iki takımda bu durumun bilincinde olarak maça çıkacak. Ama bu sezon istikrar Fenerbahçe'de ve iyi futbol oynuyorlar. Bir çok takımı yendiler ve Avrupa'da başarılı bir sezon geçirdiler. Tabi Ali Sami Yen'de Galatasaray'ı yenmek çok zor. Bu da bir etken olacak. Galatasaray'ın başında teknik direktörü yok. Bu durum onlar için bir handikap olacaktır. Galatasaray yaşadığı kaoslardar kurtulursa işini kolaylaştırabılır".

Vatan



Bu haber 1,027 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,539 µs