En Sıcak Konular

Durmak yok çetelerle mücadeleye devam

20 Nisan 2008 18:52 tsi
Başbakan Erdoğan, çetelerle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ifade ederek, 'Milletimiz görevi verirken, 'evet buralarla mücadele edeceksiniz' diye verdi' dedi.

Başbakan Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin geleceğinin aydınlık olduğunu ve bundan kimsenini endişe duymaması gerektiğini belirterek, Özellikle, ülkemizin terörle mücadele verdiği bir anda attığımız adımlar, halkımız tarafından, o kararlı duruşlar çok iyi bilinmektedir. Mafyayla mücadelemiz aynı kararlılıkla sürecektir. Çetelerle mücadelemiz aynı kararlılıkta sürecektir' dedi. MÜSİAD'ın Grand Cevahir Otel'de yapılan 17. Olağan Genel Kurulu'da konuşan Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin geleceği aydınlık, bundan hiç endişeniz olmasın, önü açık. Bundan hiç kuşkunuz olmasın, tereddütünüz olmasın. Yeter ki millet olarak, sivil toplum örgütleri olarak, işçi işveren örgütleri olarak kazanımlarımıza sahip çıkalım. İnanın bu kararlı duruşu, bu cesur duruşu bu sağlam duruşu muhafaza ettiğimiz sürece, çözemeyeceğimiz sorun yoktur' dedi.
GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ

Özellikle, terörle mücadelede atılan kararlı adımları milletin çok iyi bildiğini kayededen Erdoğan, 'Mafyayla mücadelemiz aynı kararlılıkla sürecektir. Çetelerle mücadelemiz aynı kararlılıkta sürecektir. Çünkü bize milletimiz görevi verirken, 'evet buralarla mücadele edeceksiniz' diye verdi. 'Tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyacaksınız' diye verdi. İftiralar atılır hiç önemli değil. Ama iftira atmak... Biliyorsunuz güneş balçıkla sıvanmaz” diye konuştu.

VATAN SEVGİSİ DİYE DERTLERİ YOK

Erdoğan, bir dönem Türkiye'de sermayenin yeşil, beyaz, kızıl diye ayrıldığını anımsatarak, “Sizinkiler, bizimkiler diye ayrımcılık yaptılar, şimdi bunun bir başka versiyonununu sürdürüyorlar, yerli sermaye, yabancı sermaye diye ayrım yapıyorlar” diye konuştu. Katar'da Türk iş adamları ile bir araya geldiğini anımsatan Erdoğan, Türk müteahhitlerinin Katar'da son 5 yılda gerçekleştirdikleri proje miktarının 5 milyar dolara ulaştığını bildirdi. Erdoğan, “Çıkıyor Meclis'te diyor ki (Katar'da bu kadar ne işleri var). Oturursun burada, o zaman, 5 yıl önce hangi noktadaysan o noktada kalırsın. Ama bunların böyle bir derdi yok. İnanın bunların vatan sevgisi diye, millet sevgisi diye bir dertleri yok, bu kadar açık konuşuyorum yok” diye konuştu.

Yeni Şafak



Bu haber 546 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,521 µs