En Sıcak Konular

Gözlerin çevrileceği düğün bugün

20 Nisan 2008 09:33 tsi
Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç’ın kızı, bu akşam Ankara'da evleniyor. Siyaset, yargı ve iş dünyasının buluşacağı düğün törenine kimlerin katılacağı gizemini koruyor.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın kızı Ayşe Tuba Kılıç, bu akşam Ankara Sheraton Oteli’nde işadamı Mustafa Çubuk’la evlenecek. Siyaset, yargı ve iş dünyasının buluşacağı nikah ve düğün törenine kimlerin katılacağı gizemini koruyor. Otelin Büyük Balo Salonu’nda düzenlenecek törene, devlet protokolündeki tüm isimler davet edildi. AKP davası nedeniyle 5 yıl siyaset yasağı istenen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan ile AKP iddianamesini hazırlayan Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya ve kapatma davasını karara bağlayacak olan Anayasa Mahkemesi üyeleri de davetli.

GÜL KATILABİLİR SAVCI KARARSIZ

Gül, bugün Alanya’da Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu kupa törenine katılacak. Ankara’ya dönecek olan Gül’ün, düğüne katılması bekleniyor. Başbakan Erdoğan’ın haftasonu programı belirsiz. Başsavcı Yalçınkaya’nın ise henüz kararını vermediği öğrenildi.

Yine protokolde yer alan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın ve Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt’ın, düğüne katılıp katılmayacakları da netlik kazanmadı. CHP’ye yakın kaynaklar, Baykal’ın katılmama eğiliminde olduğunu belirtti. Nikahı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıyacak. Kılıç’ın eşi Gönül Kılıç’ın başı kapalı, kızı Ayşe Tuba Kılıç’ın başı ise açık.

ALKOLLÜ İÇKİ YOK

Gelinliğin Hüsniye Modaevi’nde hazırlandığı ve dekolte olmadığı öğrenildi. Salondaki sütunların süslemesinde, antik Roma stili kullanılacak. Düğün mönüsünde alkollü içki yer almayacak. Konuklar isterse, garsonlar tarafından özel olarak getirilecek. Bine yakın davetlinin katılacağı düğünde, geniş güvenlik önlemleri alınacak.

akşam
 



Bu haber 480 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,932 µs