PKK misyonunu tamamladı! | " /> PKK misyonunu tamamladı! | "/>

En Sıcak Konular

Pamukoğlu: PKK misyonunu tamamladı!

20 Nisan 2008 09:17 tsi
Pamukoğlu: PKK misyonunu tamamladı! Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, PKK ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Pamukoğlu, PKK'nın misyonunu tamamladığını ileri sürdü.

Kayseri'de üniversiteli öğrencilere konferans veren emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, terör örgütü PKK ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Pamukoğlu, terör örgütünün misyonunu tamamladığını ileri sürdü.

"PKK ile ilgili konuşulacak ve yapılacak bir şey kalmamıştır." diyen Pamukoğlu, "Terör örgütü PKK siyasi bir örgüttür ve misyonunu tamamlamıştır. Amacı bağımsız bir Kürt devleti kurulması ve siyasi örgütlenme olan PKK'nın, nihai anlamda Türkiye topraklarında devlet kurma amacı gerçekleşmemiştir, ama Kuzey Irak'ta Kürt devleti oluşturulmuştur. Yani, siyasi gaye gerçekleşmiştir." diye konuştu.

ZAMAN İÇİNDE TÜRKİYE DE HEDEF OLUR
ABD'nin İran'a olası bir askeri harekatı konusunu da değerlendiren Pamukoğlu, gündemde olan bu sorunun çok iyi anlaşılması gerektiğini söyledi. Pamukoğlu, şunları söyledi: "Şimdi İran sorunu var. Bu sorunun çok iyi anlaşılması lazım. Zaman içinde Türkiye'nin de hedef olup olmayacağını kimse bilemez. ABD, Bulgaristan'a yerleşti mi? Yerleşti. Romanya evet. Ukrayna evet. Gürcistan evet. Azerbaycan evet. Özbekistan evet. Tacikistan evet. Afganistan zaten Arap saçı gibi, bir türlü içerisinden çıkamıyorlar. Oradan Pakistan, oradan da Irak'ın tamamı ve Kürdistan derken etrafı kapattılar. Bir tek biz kaldık İran'la birlikte. Kaynak, kaynak kaynak. Petrol, petrol, petrol. Bu bölgeden günde 14 milyon varilin üzerinde petrol gidiyor. Nereye ABD ve Avrupa'ya gidiyor. Bunlar olduğu müddetçe, bu kaynaklar bulunduğu müddetçe savaş olmuş, çocuklar ölmüş, kadınlar ölmüş, onlar için önemli değil. ABD 25- 30 yıl daha orada kalacak."
 
8sutun



Bu haber 409 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,445 µs