'30 saat'in sırrını açıkladı! | " /> '30 saat'in sırrını açıkladı! | "/>

En Sıcak Konular

Erdoğan '30 saat'in sırrını açıkladı!

18 Nisan 2008 18:39 tsi
Erdoğan '30 saat'in sırrını açıkladı! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Katar dönüşü aniden neden kayboldu? Başbakan Erdoğan gazetecilerden habersiz 30 saat ortadan kaybolmasının nedenini açıkladı...

Erdoğan sitem etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mudurnu'da kendisini izleyen gazetecilere, "Şöyle sakin, aynı zamanda çocuklarımla beraber, hem onlar bir kenarda oturup dinlenirken ben de kendi dersimi çalışayım istedim. Sağolun bize o fırsatı vermediniz" dedi.


"DERS ÇALIŞAYIM İSTEDİM"

Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin, "Abant'a, bizlerden habersiz ilk geldiğinizde çok merak ettik. Sadece dinlenmek miydi yoksa çalışma mı yaptınız?" sorusuna şu karşılığı verdi:

"Sağolun nereye adım atsak, size haber vermemiz lazım. Ben bunu anlıyorum. Benim yaşamımın bir de insani yanının olması lazım. Vatandaş olarak bunu kullanmam lazım. Kaldı ki, bu arada yapmam gereken çalışmalarım da var. Onun için şöyle bir sakin, aynı zamanda çocuklarımla beraber hem onlar bir kenarda oturup dinlenirken ben de kendi dersimi çalışayım istedim. Sağolun bize de o fırsatı vermediniz. Yani gölün ta öbür ucundan kaldığımız yeri zumlayacak kadar işi ileri götürdünüz. Bugünkü görüntülere bakılırsa, neredeyse tüllerin arkasını alacaksınız.

'BENİM TATİLİM YOK'

Bu duruma işi götürdünüz. Bunlar tabii üzücü. Bilemiyorum, dünyanın diğer yerlerinde de bunlar oluyor mu. Böyle olmasa gerek. Burada aslında, bizim dayanışma içinde olmamız lazım. Yani bir başbakan ülkesi için bir çalışma yapıyor, o çalışmayı kendisinin yapması lazım. Çünkü dinlenmesi bile ülkesi içindir, milleti içindir. Bunu da düşünmek lazım.Kaldı ki, iki günlük bir şey. Fazla da bir şey değil. Benim tatilim yok zaten."

"BUNDAN SONRA HABER VERECEĞİM"

Başbakan Erdoğan, "Dinlenebildiniz mi?" sorusuna, "Dinlenmeye değil, çalışmaya geldim. Olay bu..." karşılığını verdi. "Haber vermeyince merak ettik de o yüzden" sözleri üzerine, "Bundan sonra haber vereceğim zaten" dedi.


samanyoluhaber



Bu haber 916 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,628 µs