En Sıcak Konular

Sevgiliden en feci ayrılış

18 Nisan 2008 14:27 tsi
Sevgilisiyle kavga ettiler. Adam terk etti. Kadın durdurmak için peşinden koştu ve adama son hediyesini verdi. İşte ayrıntılar...

Kadıköy'de, tartıştığı erkek arkadaşının peşinden gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen Aylin Merdanoğlu D-100 karayolunda otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Bir güzellik merkezinde çalışan 31 yaşındaki Aylin Merdanoğlu ve erkek arkadaşı Ömer Bahadır Akkaya, bir süre eğlendikten sonra yola koyuldular. Arabayı Merdanoğlu'nun kullanıyordu.

ARABADA KAVGA ETTİLER

Yolda, iki sevgili arasında sert bir tartışma çıktı. Genç kadın tartışma büyüyünce aracını E-5 Karayolu Göztepe bölümünde yol kenarında durdurdu.

Ömer Bahadır Akkaya otomobilden inip, üst geçiti kullanarak yolun karşı tarafına geçti.

SEVGİLİSİNİN PEŞİNDEN YOLA FIRLADI

Sevgilisini durdurmak isteyen Alin Merdanoğlu'da otomobilden indi. Ancak o üst geçitten geçmek yerine yolu kullanmaya tercih etti. Böylece sevgilisini yakalayabilecekti.

Ancak, Erdem Salt aracıyla yoldan geçmekteydi. Karanlıkta kadını fark edemedi ve Merdanoğlu'na süratle çarptı.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan Merdanoğlu ardından orta refüjdeki aydınlatma direğine çarparak yola düştü.

Bacağı kopan talihsiz kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi. Merdanoğlu'nun cesedi, polisin incelemesinin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya karışan Salt ise otomobili ile olay yerinden uzaklaştı.

ÇARPAN ARACI TAKİP ETTİLER

Olay sonrası, 34 ZZ 2825 plakalı otomobili ile kazanın olduğu yere gelen Saadettin Özsunar ile yanındaki Hafize Çelik, polise, kazaya karışan otomobili görüp bir süre takip ettikten sonra Merdanoğlu'na yardımcı olmak için geri döndüklerini belirttiler.

Bu kişiler, Erdem Salt'ın kullandığı aracın plakasını alamadıklarını ifade ederek, otomobilin rengini ve markasını bildirdiler.

Polis, bu bilgiler ile kaza yerinde düşen otomobil aynasının seri numarasından Erdem Salt'a ulaşmak için çalışma başlattı.

BEN ÇARPTIM

Çalışmalar sürerken, yaklaşık 3 saat sonra polisi arayarak kazayı kendisinin yaptığını itiraf ettiği belirtilen Erdem Salt, Ümraniye'deki evine çağırdığı polislere teslim oldu.

Göztepe Polis Merkezi'ne götürülen Salt'ın ifadesinde, ''Evime gidiyordum, neye çarptığımı anlayamadım. Durmayarak olay yerinden ayrıldım. Daha sonra olayı bir arkadaşıma anlattım. O da, gidip durumu polise anlatmam gerektiğini söyleyince polisi aradım'' dediği öğrenildi.

Ölen Merdanoğlu'nun erkek arkadaşı olduğu belirtilen Ömer Bahadır Akkaya da ifadesini alınmak üzere merkezine götürüldü.

AA



Bu haber 891 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,152 µs