En Sıcak Konular

Cim Bom'u çıldırtan haber

17 Nisan 2008 10:07 tsi
Haberi yapan gazeteye Galatasaray’ın tüm kapıları kapatıldı. İşte Vatan Gazetesi'nde Galatasaray'ı bu kadar kızdıran haber...

"Galatasaray'a Fukara Yardımı" haberine sarı kırmızılı kulüpten çok sert tepki geldi. İşte kulüpten yapılan açıklama;

7 yıl önce yaşanmış bir olayı art niyetli bir tavırla kaleme alıp bugün gündeme getirmenin asıl amacının Galatasaray Spor Kulübü’nü aşağılamak, muhtaç bir kulüp gibi göstermek olduğu aşikardır" diye başlayan açıklamanın sonunda, söz konusu gazeteye Galatasaray'ın tüm kapılarının kapatılacağı da belirtildi.

GAZETEYE YASAK

Galatasaray Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda Vatan gazetesinde önceki gün yayınlanan habere çok sert tepki gösterilmesini kararlaştırdı.

Resmi siteden bugün yapılan açıklamada ise "3 Nisan'da Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan ve İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Bil'in düzenlediği basın toplantısında; kulüp hakkında gerçek dışı haber üretenlere, hakaret içeren ve küçük düşürücü yorum yapanlara bazı yaptırımlar uygulanacağı ifade edilmiştir" hatırlatmasında bulunularak, alınan karar gereği, haberi yapan gazeteye Galatasaray Kulübü'nün tüm kapılarının kapatıldığı açıklandı.

Açıklamada şu ifadelere de yer verildi:

"2007-2008 sezonunun son 4 haftasına girilirken şampiyonluk yolunda tek yürek olan camiamızın konsantrasyonunu bozmaya yönelik bu gerçek dışı haberin hangi amaç uğruna yapıldığı kamuoyunun takdirindedir.

2000 yılında Türk futbol tarihinin uluslararası alanda yaşadığı en büyük başarılar olan UEFA Kupası ve Süper Kupa'nın Galatasaray tarafından kazanılması sonrasında; Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin kulübümüze layık gördüğü ödülün kaynağını, Galatasaray Spor Kulübü'nün sorgulama ehliyeti yoktur. Söz konusu ödül, 21 Nisan 2001 tarihinde çıkartılan 608 sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereği Geliştirme ve Destekleme Fonu tarafından “Devlet Ödülü” adı altında uluslararası alanda sportif başarılar için verilen altının, Türk Lirası'na çevrilmiş karşılığı olup; Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından kulübümüze takdim edilmiştir.

Söz konusu haberde Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Mehmet Cansun'un ifadeleri ise çarpıtılarak kamuoyuna aktarılmıştır. Sayın Mehmet Cansun, Galatasaray Spor Kulübü'nün bu ödüle layık görüldüğünü, ancak ödülün kaynağı konusunda bir bilgisi olmadığını ifade etmiştir."

Galatasaray'a fakir fukara yardımı!

Samanyolu haber



Bu haber 508 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,951 µs