En Sıcak Konular

Müslüman kayınpeder Putin'i uyardı!

17 Nisan 2008 09:24 tsi
Müslüman kayınpeder Putin'i uyardı! Rus lider Putin'in haziranda evleneceği iddia edilen, olimpiyat madalyalı jimnastikçi Alina Kabaeva'nın babası, Müslüman bir Tatar..

Fransa Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy'nin, geçtiğimiz şubat ayında eski manken Carla Bruni ile yaptığı evlilikten sonra, gündeme düşen ikinci bir aşk haberi de Rus lider Putin'den geldi. Basın, 8 Mayıs'da başbakan olacak Vladimir Putin'in ülkenin olimpiyat madalyalı ritmik jimnastikçisi Alina Kabaeva ile evleneceğini öne sürdü. Özbekistan doğumlu 25 yaşındaki Alina Kabaeva'nın babası ise Müslüman bir Tatar. 56 yaşındaki Putin kendisinden 6 yaş küçük eşi Lyudmila Aleksandrovna'dan sessiz sedasız gizlice boşanmıştı. İddiaya göre, Kabaeva- Putin çifti haziran ayı ortalarında St. Petersburg kentinde evliliklerini gerçekleştirecek. 2000 olimpiyatlarda bronz madalya kazanmasından beri Kabaeva ve Putin'in arasındaki ilişkinin arkadaşlıktan öteye geçtiği belirtiliyor. Rusya'nın en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Alina Kabaeva, geçen yıl Rus Parlamentosu'nun alt kanadı Duma'ya, birkaç gün önce liderliğini Putin'in devraldığı Birleşik Rusya Partisi'nin vekili olarak girmişti.

BABADAN UYARI
Babası Marat Kabaeva eski bir profesyonel futbolcu. Kendisine kızının Rus liderin eşi olacağı söylendiğinde ise tepkisi, "Başkan'ın karısı... Ben bundan çok mutlu olurum" oldu. Ancak müstakbel damadına bir uyarıda da bulunan Kabaeva, "Vladimir Vladimiroviç (Putin) çok dikkatli olmak zorunda. Kızım çok hassastır. Onu mutlu etmesini bilmeli" dedi. Putin'in 23 ve 21 yaşlarında iki kızı bulunuyor.

sabah



Bu haber 665 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,774 µs