En Sıcak Konular

Kamer Genç bu kez tokatlanmadı!

16 Nisan 2008 19:34 tsi
Geçen hafta dolandırılan Kamer Genç'i, yine çarpmak istediler. Ama Genç, ders almış olacak ki, bu kez faka basmadı.

Geçen hafta dolandırılan Kamer Genç'i, bu kez yine çarpmak istediler. Genç, dolandırmak isteyen kişinin adının “Şeyhmus” olmasından şüphelendi ve kaptırdığı 160 YTL’yi geri aldı.

Kendisini GAF Holdingin temsilcisi diye tanıtıp Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç'in belirleyeceği 30 işçiyi Fransa'ya götürmek vaadiyle dolandırılmasından ve Kamer Genç'in bu kişilerin zararını karşılamasından sonra, yine dolandırılmaya çalışıldı.

KAMER GENÇ YİNE HEDEF OLDU

Tunceli'de işsizliğin had safhada, yatırımların ise çok az olduğunu, özellikle kadınların çalışabileceği hiç bir iş alanı bulunmadığını öne süren Kamer Genç, işsizliğin bu boyutlara ulaşmasında terörün de etkili olduğunu söyledi. Genç, memleketinden gelen çok sayıda kişinin memlekete dönecek para bile bulmakta zorluk çektiğini kaydetti.

HASTANEDEN ÇIKTIK

Milletvekili Kamer Genç'i telefonla arayan bir kişi, kendisini Van Turizm'de şoför olarak tanıttı. Bu kişi, hastaneden çıkan Tuncelili bir kişinin 3 yakınıyla birlikte memlekete dönmek istediklerini, ancak bunların yol parası olmadığını belirtti. Bu kişilerin "Bize ancak Kamer Genç yardımcı olur" dediğini anlatan şoför, eğer parasını ödeyecekse 4 kişiyi götüreceklerini belirtti.

Kamer Genç, "madem kalmışlarsa gönderelim" dedi. Otobüsün kişi başı yolcu ücreti olarak 50 YTL olduğunu öğrendiğinde, Genç, "benden 40'ar YTL alın" dedi. Şoför, terminale kadar yorulmamalarını, hesabına hemen 160 YTL yatırmalarını istedi.

ORADA ŞEYHMUS OLMAZ

Danışmanına TBMM'deki banka şubesine 160 YTL yatırtan Kamer Genç, şoförü verdiği telefon numarasından aradı "Parayı yatırdık. Yanındaki kişiyi telefona verir misin?" dedi. Telefonu alan kişiye Kamer Genç, nereli olduğunu ve adını sordu. Bu kişi Tunceli'nin Mazgirt ilçesinden adının da Şeyhmus olduğunu belirtti. Bunun üzerine Kamer Genç, "Mazgirt'te Şeyhmus diye birisi yok. Orada öyle bir isim olmaz" dedi ve dolandırıldığını anladı. Telefonu kapatır kapatmaz banka şubesini arayan Genç, yatırdığı 160 YTL'nin hemen geri çekilmesini istedi. Danışmanı 160 YTL'yi geri aldı.

ŞAŞIRDIM KALDIM

Geçen hafta dolandırılan hemşerilerinin zararını karşılayan Kamer Genç, "160 YTL'yi kurtardım. Artık kime inanacağımı da şaşırdım. Kimin iyi niyetli, kimin niyetinin bozuk olduğunu anlamak zor" dedi.

internethaber



Bu haber 579 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,761 µs