En Sıcak Konular

Alex, yarı finali beklemiyormuş

15 Nisan 2008 21:14 tsi
Ankaraspor maçında, kaçırdığı penaltı nedeniyle Kezman'ın eleştirilmesine karşı çıkan Alex, Şampiyonlar Ligi'nden elenmeleriyle ilgili ilinç bir açıklamada bulundu.

Alex, FB TV'deki ''Kaptan Köşkü'' programında soruları yanıtlarken, Kezman'ın, penaltı kullanma isteğini Kayserispor maçı öncesinde dile getirdiğini, o maçta penaltı kazanıldığında ise oyunda olmadığı için atışı kendisinin kullandığını hatırlattı.

Ankaraspor maçında penaltı olunca, Kezman'ın, atışı kullanıp kullanamayacağını kendisine sorduğunu dile getiren Alex, ''Ben bu konuda bencil değilim. Bir oyuncu gelip kendini hazır hissettiğini söylediğinde 'Hayır' demem. Normalde penaltıları ben atıyorum. Ben izin verdim, maalesef başarılı olmadı. Bende kullanıp kaçırabilirdim'' diye konuştu.

Ankaraspor beraberliğine üzüldüklerini, ancak artık Denizlispor maçını düşünmeleri gerektiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, son 2 haftadaki gibi işi son saniyelere bırakmamaları ve maç içinde gerekli skoru elde etmeleri gerektiğini söyledi.

Sarı kart sınırında olmasının Galatasaray maçı öncesinde kendisinde bir gerginlik yaratıp yaratmadığı sorusuna Alex, ''Bu konuda kendimi sıkıntıya sokmuyorum. Her zaman yaptığım gibi Denizlispor maçında oyunumu oynayacağım. Eğer maç içinde rakibi marke etmek zorunda olan bir oyuncu olsaydım, bu sıkıntıyı hissederdim. Bu, benim üzerimde baskı yaratmıyor. Takımımın 3 puan alması için elimden geleni yapacağım'' yanıtını verdi.

Brezilyalı futbolcu, şampiyonlukla ilgili de, ''Şansımız şampiyonluk açısından büyük. Bizim yapmamız gereken adım adım gitmek. İlk maç Denizlispor ile yapılacak. Bu maçı almalıyız. Sivasspor ve Galatasaray'ın maçlarına da bakmak gerekir. Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynayacak. Sonrasında da derbi maç var. Önde olduğumuz için bizim şansımız daha çok'' diye görüş bildirdi.

-AVRUPA ŞAMPİYONLAR LİGİ-

Alex, Avrupa Şampiyonlar Ligi maçları sonrasında Türkiye Ligi'nde 14 puan yitirmeleriyle ilgili, ''Gerekli dersleri aldık'' dedi.

Avrupa'da oynayıp dönüldüğünde, teknik direktörün elinde lig için güvenebileceği bir kadronun bulunması gerektiğini anlatan Alex, ''Teknik direktör dönüp yedek kulübesine baktığında, güvenebileceği ya da sıkıştığında oyuna koyabileceği oyuncular olmalı. Bu açıdan gerekli çalışmaları yapıyoruz. Birkaç kulvarda mücadele edince sıkıntılı anlar olabiliyor. Transfer sezonu açıldığında, yönetimimizin gerekli transferleri yapacağını düşünüyorum. Biz de edindiğimiz deneyimleri gelecek sezon üstüste koyarak daha iyi bir duruma geleceğiz'' diye konuştu.

Alex, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde elde edilen ilerleme hakkında da, ''İyi bir varlık gösterdik. Koyduğumuz hedeflere ulaştık ve geçtik. Gelecek yıl bunları ileri götürmeliyiz. Bu deneyimleri bir adım ileriye götüreceğiz. Bizim adımıza gayet olumlu bir biçimde tamamlandı. Önümüzde lig şampiyonluğu var, ona odaklanmalıyız'' değerlendirmesini yaptı. 



Bu haber 648 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,198 µs