CANLI: Bahçeli'den hükümete çağrı | " /> CANLI: Bahçeli'den hükümete çağrı | "/>

En Sıcak Konular

CANLI: Bahçeli'den hükümete çağrı

15 Nisan 2008 10:58 tsi
CANLI: Bahçeli'den hükümete çağrı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Hükümeti suç ve asayiş olayları karşısında duyarsız olmakla suçlayan Bahçeli, şu çağrıyı yaptı:

     
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında partililere sesleniyor.

Baçeli'nin açıklamaları şöyle:

Gebze'de yaşanan hunhar cinayet hepimizi utandıran bir gelişmedir. Bu ülkede yaşayanların ve bu ülkeye gelenlerin can güvenliğinden Başbakan sorumludur. Asayişsizlik ülkemizin güvenliğini tehdit eder noktaya gelmiştir. Hükümet suçun artışı karşısında duyarsızdır. Hükümetin asayiş olaylarını başka ülkelerle kıyaslanması yanlış ve aymazlıktır.

Zayıflayan ahlak değerlerimiz, göç alan yerler, adaletsiz gelir dağılımı ve olayların medyada veriliş şekli suçların artmasını sağlıyor. Suçlar daha fazla bünyesi sarmadan hükümeti göreve çağırıyoruz. İhtiyaç duyulacak her tedbir için MHP destek vermeye hazırdır.

EKONOMİK KRİZ

Hububat fiyatlarındaki artış tehlikeli noktalara ulaştı. Hükümet bu açlık ve yoksulluk krizini hafife alıyor. Hükümetin bakanı elimizde yeterince stoğumuz var diyor. Peki bu fiyat artışı niye. Vurgun bekleyen gemiler için bir tedbir aldınız mı? Bu bunalımın en hazin yaşandığı yerler olan mutfakları yangın yerine çevirmiştir. Orta halli vatandaşın hali içler acısıdır. Ekmeği büyüttüğünü söyleyen Başbakan ekmeği daha da küçültmüştür.

Türk çiftçisinin artık dayanacak gücü kalmamıştır. Bir süre sonra ekmeği bile ithal etmeye başlayacağız demek yanlış olmayacaktır. Hükümet vatandaşı ekmeğe muhtaç hale getirilecek.

KAPATMA DAVASI

Kapatma davası açılalı yaklaşık 1 ay olmuştur. Siyaset kurumu krizi demokrasi ile çözüleceği bir ortamı hazırlayamammıştır. Siyaset turumu akıl tutulmasına girdi. Bir çıkmaza girdi. Bir kayıkçı kavgasına dönüştü. Rüşvet parmak kesme Yunan filozoflarının yargılanması ve Atatürk resmi etrafında bir tartışma yürütülüyor. AKP ve CHP siyasi krizin sorumlusu olmuştur. Başbakan krizin kemikleştiğini görmüyor. İçinde bulunulan krizi bir sağduyu ile çözmek yerine farklı yollara gidiliyor. Sayın Başbakan tehlikeli bir oyun planını devreye koyuyor. Bu oyun planı yargının içeriden ve dışarıdan baskı altına alınması... Bu bulanık ortamda reform adı altında Avrupa'nın dayatmalarını yerine getirme formülüdür. AKP sahte kahramanlığa soyunndu. başabakan çıkmaz sokak stratejisi uyguluyor.Bir siyasi parti başkanı için düşülen en onursuz durumdur.

 



Bu haber 318 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,421 µs