'kıyak' yapmış | " /> 'kıyak' yapmış | "/>

En Sıcak Konular

Veli Küçük 'kıyak' yapmış

15 Nisan 2008 10:43 tsi
Veli Küçük  'kıyak' yapmış Holding patronları ve çocuklarının, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne neden gönderilmedikleri bir kez daha belgelendi.

Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklanan emekli tuğgeneral Veli Küçük’ün, Boyner Holding Başkanı Cem Boyner'in yeğeni Oğuz Ahmet Boyner’in Manisa’da kalması için Manisa İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Eyüp Menay’ı aradığı ve Oğuz Ahmet Boyner’in söz konusu telefondan sonra yerinde kaldığı bildirildi. Manisa İl Jandarma Komutanı Menay da, Veli Küçük’e “Komutanım nereyi emredersiniz” demiş ve Oğuz Ahmet Boyner Manisa’nın merkezinde kalmış.

Holding patronları ve çocuklarının, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne neden gönderilmedikleri bir kez daha belgelendi. Ergenekon Terör Örgütü üyelerinin, holding patronlarının çocukları ve yeğenlerinin istedikleri yerde askerlik yapması için jandarmaya baskıda bulundukları ortaya çıktı.

Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklanan emekli tuğgeneral Veli Küçük’ün, Boyner Holding Başkanı Cem Boyner'in yeğeni Oğuz Ahmet Boyner’in Manisa’da kalması için Manisa İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Eyüp Menay’ı aradığı ve Oğuz Ahmet Boyner’in söz konusu telefondan sonra yerinde kaldığı bildirildi.

MANİSA’DA KALMASI İÇİN TAVASSUTTA BULUNDUM”
Veli Küçük, 2008 yılının Şubat ayında Manisa İl Jandarma Komutanlığı’nı aramış ve Kurmay Albay Eyüp Menay ile görüşerek, Oğuz Ahmet Boyner’in askerlik problemiyle ilgili yardım istemiş. Manisa İl Jandarma Komutanı Menay da, Veli Küçük’e “Komutanım nereyi emredersiniz” demiş ve Oğuz Ahmet Boyner Manisa’nın merkezinde kalmış.

Veli Küçük, Oğuz Ahmet Boyner’in, Cem Boyner’in yeğeni olduğunu ve Manisa’da kalması için tavassutta bulunduğunu doğruluyor.

İL JANDARMA KOMUTANI KONUŞMAK İÇİN TELEFONU AÇTI AMA SUSTU
Manisa İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Eyüp Menay, Cem Boyner’in yeğeni Oğuz Ahmet Boyner için torpil yaptığına ilişkin sorularımızı cevaplamaktan kaçındı. Eyüp Menay, Veli Küçük’ün Oğuz Ahmet Boyner için kendisini aradığını ve söz konusu telefondan sonra Manisa’da kaldığını hatırlatmamız üzerine, “Yani… Eee… Durumumun düzeltilmesi…” dedi.

Eyüp Menay, Veli Küçük’e “Komutanım nereyi emredersiniz” dediğini hatırlatmamız üzerine, “Yani…” diyerek telefonu kapattı. Kurmay Albay Eyüp Menay’ı ikinci defa aradığımızda ise sekreteri, telefonunun meşgul olduğunu ve kendisinin gazetemize dönüş yapacağını söyledi, ancak gazetemizi aramaktan kaçındı.

Boyner Holding Başkanı Cem Boyner de, yeğenine yapılan torpil ve Veli Küçük ile bağlantısı hakkında gönderdiğimiz yazılı sorularımıza gazetemiz baskıya girdiği süreye kadar herhangi bir cevap göndermedi.

VELİ KÜÇÜK’E POLİSTE SORULAN SORU VE VERİLEN CEVAP
02.01.2008 günü saat: 11.19'da İl Jandarma'yı arayarak Kurmay Albay Eyüp Menay ile görüştüğü, İsmail Boyner'in oğlu Oğuz Ahmet Boyner'in askerlik problemiyle ilgili yardım istediği, Eyüp Menay'ın da "komutanım nereyi emredersiniz" dediği, kendisinin şahsı merkezde tutmasını istediği tespit edilmiştir. Telefon görüşmesi soruldu;

Cevap: İsmail Boyner, Cem Boyner'in yeğenidir. Askerlik konusuyla ilgili Jandarmayı aradım ve orada kalması için tavassutta bulundum. Zaten orada kalacağını duydum.

MERT ÇİLLER VE SERDAR GÜREŞ ÖRNEĞİ
Bilindiği gibi, DYP eski Genel Başkanı Tansu Çiller'in oğlu Mert Çiller, İstanbul'da yalısında ve havuz başında askerlik yapmıştı. Genelkurmay eski Başkanı Doğan Güreş, oğlu Serdar Güreş’i Doğu ve Güneydoğu'ya göndereceğini söyledi ama İzmir'de askerlik yapmıştı.

Vakit



Bu haber 709 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,743 µs