En Sıcak Konular

MHP tehlikenin farkına vardı!

13 Nisan 2008 13:44 tsi
Ak Parti için kapatma davası sonrası bekle-gör politikası izleyen MHP'den tehlikenin farkına varmaya başladılar dedirtecek açıklamalar gelmeye başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Gürcan Dağdaş, AK Parti'nin kapatılma davasının açılmasıyla beraber Türkiye'de yeni bir pencerenin daha açıldığını ifade ederek, "Pencereden ortaya şu çıktı: Türkiye'de bir darbe arayışı içerisinde olan bir guruplaşma var" dedi.

AK Parti'nin kapatılma davasının açılmasıyla beraber Türkiye'de yeni bir pencere daha açıldığını dile getiren Dağdaş, bu pencerenin aslında hep var olduğunu, ama şimdi perdesinin açıldığını kaydetti. Dağdaş, pencereden, Türkiye'de bir darbe arayışı içerisinde olan bir guruplaşmanın olduğunun ortaya çıktığını aktararak, "Türkiye'yi bir kardeş kavgasına götürmek isteyen içerde ve dışarıda odaklar, organizasyonlar var. Türkiye'de demokrasiyi tatil ettirmek isteyenler, bu hırsız düzenini devam ettirmek isteyenler, bölücüler var. Herkes bu süreçte ülkenin huzurunu kaçırarak amaçladığı hedefe ulaşmak için bir gayret içerisindedir" şeklinde konuştu.

Olup biten tiyatroyu seyrettiklerini ifade eden Dağdaş şunları söyledi: "MHP'yi bu işe bulaştırmaya çalışanlar bu kapatılma davası ile beraber daha da hareketlendiler ama bu bugün değil epeydir uğraştıkları bir işti ve bu işte MHP'nin duvarında bir gedik açamadılar. Bundan sonra da bu özeni koruyarak MHP'liler bu gediği açtırmayacaklardır. Türkiye'de iktidar olmayı hedefleyen ve ülkeyi içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtaracağına inancı olan bir siyasal partiyiz. Bunun ötesinde hiçbir şekilde bizi kavganın, dövüşün ortasında, yanında kimse göremeyecektir."

Dağdaş, kendisinin de 1980 dönemini yaşamış biri olduğunu söyleyerek, "Allah, Türkiye'yi bir daha 1980 öncesine götürmesin" dedi. Türkiye'yi 80 öncesine götürme arayışlarının olduğunun altını çizen Dağdaş, üniversitelerde iki karşıt görüş olmadığını savundu. "Üniversitelerde olup biten şudur, PKK üniversite ve siyaset zeminine indi" diyen Dağdaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Üniversitelerimizde PKK'lıların tıpkı dağdan inip bu milletin canına malına kastettikleri gibi bir terör fotoğrafı veren davranışları var. Akdeniz Üniversitesi'nde olan da budur. Öğrenci yurdunun belirli katları PKK'lılar tarafından sözde bayrakları ile donatılarak, o katlara insan girilmesine izin verilmemiştir. Diğer katlarda kalan öğrencilere tacizde bulunulmuştur. Üniversitede iki karşıt görüş yok. Üniversiteler PKK'nın terör estirdiği bir arenaya dönmüş, buna da bu ülkenin vatan, millet, bayrak noktasında mensubiyeti olan çocuklarının kızgınlığı ve kırgınlığı var. Bunu da bir çatışmaya dönüştürmek isteyen bir el var. O el kırgın ve kızgınların içerisinden birine yumruk attırmak istiyor, onu başaramayınca Akdeniz Üniversitesindeki fotoğraftaki o psikopat ruhu çıkarıp tetik çektirerek bunun böyle olduğunu anlatmaya çalışıyor. Üniversitelerde olup biten budur."

cihan




Bu haber 535 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,623 µs