En Sıcak Konular

Bunu yapan insan olmaz

12 Nisan 2008 19:11 tsi
Sakarya Akyazı'da 2 çocuk babası 29 yaşındaki bir kişi 65 yaşındaki bir kadına tecavüz ettikten sonra dul ve yetim aylığı aldığı banka katrını gasp etti.

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ne bağlı Çakıroğlu Köyü'nde yaşayan 2 çocuk babası 29 yaşındaki Kamuran S. aynı köyde tek başına yaşayan 65 yaşındaki B.Ç.'ye bıçak tehdidi ile tecavüz ederek dul yetim aylığı aldığı banka kartını gasp ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Kamuran S.'nin adliyeye gelen resmi nikahsız esi D.D. “Beni yakarak öldürmekle tehdit ettiği için sesimi çıkartamadım” derken yakınları adliyede gazetecileri tehdit edip saldırdı. Akyazı İlçesi'ne bağlı Dokurcun Beldesi Çakıroglu Köyü'nde tek başına yaşayan 65 yaşındaki B.Ç., Akyazı Jandarması'na giderek, “Komşum olan Kamuran S. evime zorla gelerek bana tecavüz etti. Bankadan aldığım dul emekli maaş kartımı da aldı” dedi.

Akyazı Jandarması yaşlı kadını sağlık kuruluşuna sevk etti. Burada tecavüze uğradığı belirlenen ve banka hesabı araştırılan B.Ç.'nin 345 YTL tutarındaki dul yetim maaşının çekildiği belirlendi. Çakıroğlu Köyü’ne giden jandarma ekiplerinin geldiğini gören Kamuran S. kaçmaya başladı. Kısa süren takip sonrasında Kamuran S. yakanalarak gözetim altına alındı.

Kamuran S'nin resmi nikahsız eşi D.D., jandarmada ifade verirken, “Kocamın elinde B.Ç.'nun banka maaş kartını gördüm. ‘Başın belaya girecek git geri ver' dediğimde bana ‘Sen sus konuşma yoksa seni ağabeyim nasıl karısını yakarak öldürdüyse ben de seni öldürürüm’ dedi. Bende korktum ve sustum” dedi.

Jandarmada ifade veren yaşlı kadın ise, ifadesinde, köyde tek başına yaşamını sürdürdüğünü anlatırken, “Çocuklarım İstanbul'da yaşıyor. Bende onların yanındaydım. Yeni geldim. Kamuran komşum olur. Benim bağ bahçe işlerimde bana yardım eder, karşılığında yövmiyesini veririm.

Olay gecesi Kamuran bizim eve geldi. Bana ‘senin muslukların bozuk onları tamir edeceğim, evden çantamı alıp geleyim' diyerek gitti. Daha sonra tekrar geldi. Elinde bıçak vardı. Bana ‘Soyun' dedi. Direnince üzerime bıçakla saldırdı. Elimin baş parmağından yaralandım. Karşı koymaya gücüm de yetmedi. Bana tecavüz etti. Sonra da dul maaşı aldığım bankanın maaş kartını alıp gitti. Önce çocuklarımın başı belaya girer diye sustum. Fakat daha sonra şikayetçi olmaya karar verdim” dedi.
Jandarma araştırmasında Kamuran S.'nin maaş kartından 27 Mart 2008 tarihinde Akyazı Şubesi’nden 345 YTL çektiği belirlendi. Adliyeye sevk edilen Kamuran S.'nin yakınları Akyazı Adliyesi'nde gazetecilere saldırdı. Tecavüz suçundan tutuklanan Kamuran S.'nin ağabeyi S.S.'nin 2 yıl önce Kuloğlu Köyü'nde 5 aylık hamile eşi Habibe Şimşek'i ağzına benzin dökerek yakıp öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı mahkemede beraat ettiği belirtilirken, kadının 12 yaşındaki kızı N.Ş.'nin S.S.'yi “Annemi yaktı” diyerek suçladığı belirtildi.

haber7 



Bu haber 689 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,772 µs