En Sıcak Konular

4 milyon işsize istihdam!

12 Nisan 2008 15:58 tsi
Network sistemini öncelikle Türkiye'de kuran ve sonra dünyaya açılmayı planlayan eğitimci Orhan Gazi Canıbeyaz, 4 milyon işsize istihdam oluşturacaklarını belirttti.

          
Canıbeyaz, "60 ülkede yabancı Networklara çalışanlar bundan sonra Türkiye'nin kalkınmasına katkıda bulunmak için çalışacaklar" dedi.
2004 yılında 'OGC International Network Academy'yi kurarak, doğal ürünleri pazarlamaya başlayan Türk iş adamı, dünyanın en büyük firmalarına rakip oluyor. Türkiye'de yaklaşık 60 ilde faaliyet gösteren ve ismin baş harflerini simgeleyen OGC (Orhan Gazi Canıbeyaz) firması, 4 ay içerisinde yurt içindeki yapılanmasını tamamlayarak, dış pazara açılmayı hedefliyor.

Hem Türkiye'deki üyelerine kazandırmayı hem de yurtdışından kazanılan paranın da ülkeye akmasını hedefleyen, Ortadoğu Koleji ile Okan Üniversitesi'nin de kurucusu olan Orhan Gazi Canıbeyaz, Türkiye'ye karşı vefa borcunu ödemeye çalıştığını belirtti. Eğitim kurumlarındaki yatırımlarından dolayı, çok dua alan Türk işadamı Orhan Gazi Canıbeyaz, sattıkları 54 doğal ürün ile de yıllardır çeşitli hastalıklardan ıstırap çeken ve tedavi olamayan insanları, doğal ilaçlarla iyileştirerek dua alacaklarını söyledi.

Başarıya ulaşmanın temel şartının eğitim olduğunu söyleyen Canibeyaz, Türkiye genelindeki distribütörlere yönelik eğitimlerin de aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 60 ilden gelen yaklaşık 100 distribütöre yönelik kısa bir konuşma yapan iş adamı Canıbeyaz, sistem ile her yaştan ve her kesimden insana para kazandırmayı amaçladıklarını belirtti.
Network sisteminin çağın en modern işi olduğunu ve hiç yatırım yapmadan, yatırım yapmış firmalarla yüzde 70'e varan kar ortaklığı ile büyüdüklerini söyleyen Canıbeyaz, ancak Türkiye'de bu işi şimdiye kadar yapan yabancı firmaların sadece kar amacı güttüklerin söyledi. Bu sistem sayesinde ülkedeki işsizliği azaltmada büyük bir görev üstleneceklerini söyleyen Canıbeyaz, "Türkiye dört mevsimi bir arada yasayan bir ülke. Ülkemizde ev hanımları dahil, her yaştan ve her kesimden insan ülke ekonomisine katkı  yapacak. Network ülkeyi kalkındıracak müthis bir iş dalı olduğunu gördüm. Bunun dürüst yapılması gerektine inanıyorum. Bu deneyimlerle beraber, OGC'yi dünyanın bir numarası yapmaya kalktık. Türkiye'nin bütün şehirlerde gelen eğitimcilerimiz burada eğitim alacaklar. Bizim ismimiz Network Akademi. Eğitime önem veririz, eğitimle yürüyoruz. Dünyanın bir numarası olmak için yürüyoruz. Şu anda 60 şehirde yapılanmamız var. Türkiye'de 4 milyon insanı bu iş dalına adapte etmeye çalışıyoruz. Ondan sonra da 60 ülke
bizi bekliyor. 60 ülkenin tüm gelirleri de Türkiye insanının kalkınmasına, işsizliğin önlenmesine katkı sunacak. Ben şehir şehir dolaşacağım. Bütün Partileri, dernekleri, Valiler, sendikalara giderek görüşeceğiz. Türkiye'de işsizliği bitirdikten sonra bizi bekleyen 60 ülkeye gideceğiz. Dünyada ilk defa yabancı networklara çalışan insanlar ile yabancıların Türkiye'ye ve Türk insanına çalışmasını sağlayacağız. Bu yaşta bu enerjiyi bu idealdan alıyoruz. İdealli insanlarla yola çıkacağız. 4 ay sonra dünya
sesimizi duyacaktır" dedi.
Türkiye'nin değişik illerinden gelen distribütörlere yönelik eğitim kursunda OGC Genel Müdürü Nahsan Şimşek ve Eğitimci Serdar Yaşlı tarafından çeşitli bilgiler ve pazarlama stratejileri anlatıldı.

 



Bu haber 448 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,219 µs