En Sıcak Konular

Galatasaray ve Beşiktaş İtalya'da karşılaşıyor

10 Nisan 2008 18:43 tsi
Galatasaray ve Beşiktaş, ULEB Kupası 8’li Finalleri’nde karşı karşıya geliyor. İki ezeli rakip, Palavela Arena’daki maçta ‘Yarı final’ vizesi için mücadele verecek.

Basketbolda Avrupa’nın 2 numaralı kupası ULEB’de çeyrek finale yükselen ezeli rakipler Galatasaray Cafe Crown ve Beşiktaş Cola Turka, bugün İtalya’daki 8’li Finaller’de yarı finale çıkmak için karşı karşıya gelecek. Torino’nun Palavela Arena Salonu’nda müthiş mücadele TSİ 19.30’da başlayacak ve 24’ten naklen yayınlanacak.

Önceki gün İtalya’ya giden ezeli rakipler dün yaptıkları son çalışmalarla hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Torino’ya tur için geldiklerini belirten Sarı-Kırmızılılar’ın Coach’u Murat Özyer, ‘Buraya gelen her takım gibi biz de doğal olarak şampiyonluk için oynayacağız. Zor da olsa bunu başarmak istiyoruz. Ama keşke Beşiktaş Cola Turka ile finalde karşılaşsaydık’ şeklinde konuştu.

KEŞKE FİNALDE KARŞILAŞSAYDIK
Özyer ‘Keşke finalde karşılaşsaydık’ derken, Ataman ‘Türkiye’ye kupayı kazanıp dönmek istiyoruz’’ açıklamasını yaptı

Beşiktaş'ın 8’li Finaller’de hiçbir rakibinden çekinmediğini belirten Siyah-Beyazlılar’ın Coach’u Ergin Ataman, bugünkü karşılaşma için de iddialı konuştu.

Ataman, ‘Biz kupada mücadele eden 54 takım arasında son 8’e kaldık. Bu da önemli bir başarıdır. Ancak bu bize yetmez. Bizim tek hedefimiz, Torino’da şampiyon olup, ULEB Kupası’nı Türkiye’ye getirmek. Bunu çok istiyoruz. Gönül isterdi ki iki Türk takımı finalde karşı karşıya gelsin’ dedi...

Beşiktaş Cola Turka-Galatasaray Cafe Crown maçının ardından, saat 22.00’de de iki İspanyol takımı, Joventus Badalona ile Pamesa Valencia karşı karşıya gelecek. Kazanan, temsilcilerimizden birinin cumartesi günü oynanacak yarı finaldeki rakibi olacak.

TUFAN ERSÖZ YOK HÜSEYİN ŞÜPHELİ
Zor sınav öncesi Aslan’da kadro sıkıntısı yaşanıyor. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Tufan Ersöz kafile ile birlikte Torino’da ama maçta oynayamayacak. Apandisit ameliyatı sonrası henüz tam iyileşemeyen Hüseyin Beşok da ancak birkaç dakika süre alabilecek durumda...

OTORİTELERE GÖRE FAVORİ BEŞİKTAŞ
Kartal ezeli rakibine karşı tam kadro mücadele edecek. Torino’daki yerli ve yabancı basketbol otoriteleri, Beşiktay Cola Turka’yı maçın favorisi olarak gösterirken, takımın milli yıldızı Kaya Peker ‘Bana göre galibiyetin anahtarı savunma... İyi savunma yaparsak kazanırız’ dedi.

STAR
 



Bu haber 654 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,841 µs