En Sıcak Konular

Vatan, tetikçi Ömer U'yu Memati yaptı!

10 Nisan 2008 14:19 tsi


Çatışmada öğrencilere ateş açan takım elbiseli, sakallı ve alnı dövmeli provokatör Türkiye’nin gündemine oturdu. MHP’nin kendileriyle ilgisi olmadığını iddia ettiği bu karanlık tip, olaylardan sonra sırra kadem bastı. 6 özel ekip oluşturan Antalya polisi her yerde Ömer Ulusoy’u arıyor. Jandarma 10 yıl önce terk ettiği köyüne gitti, evini didik didik aradı. Ancak takım elbisesi ve gergin duruşuyla Kurtlar Vadisi’nin efsane karakteri Memati’ye benzetilen Ömer’den tek bir iz bile yok. Provokatörü bazı çevrelerin gizlediği iddia ediliyor...

Polis dövmecileri gezdi

Antalya Emniyet Müdürlüğü Ulusoy’un alnındaki dövmeden yola çıkarak iz sürmeye çalışıyor. Polis, Zülfikar dövmesini kimin yaptığını bulmak için Antalya’daki 5 dövmecinin bilgisine başvurdu. Bunlardan biri de Kenan Akın. Bilgisine başvurulan Akın “Dövmeyi yapmadığımı ayrıca dövmenin profesyonel işi olmadığını polise söyledim. Çizgileri düzgün değil, kılıcın içindeki yazı da iyi yazılmamış. Cezaevi işine benziyor. Cezaevlerinde walkman ya da tıraş makinesi motoruyla makine yapılıyor ve dövmeyi çiziyorlar” dedi.

 

Keskİn bakIŞlI gergİn tavIrlI

Mİllİyetçİ duyguları güçlü bir profil çizen Memati Baş, Kurtlar Vadisi’nin ilk bölümlerinde mafya babası Süleyman Çakır’ın sağ kolunu oynuyordu. Sokaklarda yetişen, keskin bakışları ve gergin tavırlarıyla dikkat çeken Memati hiç çekinmeden adam öldürme özelliğiyle tanındı. Süleyman Çakır’ın ölümünün ardından mafya içine yerleştirilen devlet görevlisi Polat Alemdar’ın sağ kolu olan Memati, bu durum ortaya çıktıktan sonra Polat’la kaldı. Dizinin son bölümlerinde Polat’ın düşmanı İskender Büyük tarafından kaçırıldı. Günlerce ölüp ölmeyeceği merak konusu olan Memati, dizinin yayınlanan son bölümünde istem dışı uyuşturucuya alıştırıldı.

‘Zıpçıktı gibi poz veriyor’

ProvokatÖr Ömer Ulusoy ile aynı karede görüntüleri ortaya çıkan MHP Antalya eski İl Başkanı Avukat Nizamettin Sağır, Ulusoy’un parti içine sızdırıldığını iddia etti. Sağır, “Dönemimde partiye giremiyordu. Ama basına yansıyan görüntülerde arkamdan gelmiş zıpçıktı gibi fotoğraf veriyor. Bu olaylar, MHP’nin adını yasadışı işlerle anılmasını sağlamak isteyenlerce organize edilmiştir” dedi.

PROVOKATÖRÜ GÖREN BU NUMARALARI ARASIN

Antalya Emniyet Müdürlüğü, silahla ateş açan Ömer Ulusoy’un yakalanması için vatandaştan destek istedi. Sakallı provokatörü görenler veya hakkında bilgi sahibi olanların polisi araması ve en yakın karakola bilgi vermesi istendi.

BAŞINA ÖDÜL KONDU!

Antalya polisi Ömer U.'yu yakalayabilmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle Terörle Mücadele ve İnfaz Bürosu'nda görevli polislerin Ömer U'nun yakalanabilmesi için mesai saatleri dışında da çalıştıkları kaydedildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün Ömer U'yu yakalayan polise 10 maaş tutarında ödül vereceği de belirtiliyor.

'GECE GÜNDÜZ ARIYORUZ'

Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, Akdeniz Üniversitesi'ndeki olaylarda silahla ateş açan Ömer U'nun yakalanması için çalışmaların yoğun olarak sürdürüldüğünü bildirdi. Feyzullah Arslan, Polis Haftası kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk konulması törenleri sırasında gazetecilerin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde pazar günü yaşanan olaylarda silahla ateş açan Ömer U'nun yakalanmasına çalışıldığını bildirdi.

Aslan, şöyle devam etti:

'Şahsı arıyoruz. Her tarafta yoğun bir çabayla ve çok sayıda ekiple gece gündüz arıyoruz. Arkadaşlar bu konuda çok yoğun çalışıyor. 10 Nisan Polis Günü törenimiz bu nedenle çok kalabalık değil. Şahsın yakalanabilmesi için vatandaşların da desteğini bekliyoruz. Şahsı görenlerin, yerini bilenleri polise haber vermesini istiyoruz. Vatandaşların bu konudaki desteğini görüyoruz. İhbarlar geliyor ancak henüz bu ihbarlar olumlu olmadı. Antalya Emniyet Teşkilatı olarak her türlü çabayı gösteriyoruz. Gerekli önlemleri de aldık'

Vatan



Bu haber 752 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,487 µs