En Sıcak Konular

PKK’lılar APO’yu mehdi ilan etti

10 Nisan 2008 13:41 tsi
PKK’lılar APO’yu mehdi ilan etti Gültekin Avcı “Kürt buhranı” isimli yeni kitabında PKK’lıların Öcalan için ettikleri duaya yer verdi. Duada, Öcalan’ın Kürtleri sözde Türk faşizminden kurtarmak için, Allah tarafından gönderildiği iddia ediliyor.

Gerçek Hayat Dergisi yazarı Gültekin Avcı “Kürt Buhranı” isimli yeni kitabında çarpıcı bilgiler veriyor. Metropol Yayınlarından çıkan yeni kitabında terör örgütünün dini kullanarak bölgede etkinliğini artırmaya çalıştığına dikkat çeken Avcı, PKK’lıların Öcalan için ettikleri ilginç duaya da yer verdi. Duada, Öcalan’ın sözde Türk faşizmine karşı Allah tarafından Kürtleri korumak için gönderildiği iddia ediliyor.

İSLAM TÜRKLERİ YÜCELTTİ KÜRTLERİ EZDİ
Eski savcı Gültekin Avcı kitabında PKK ele başı Abdullah Öcalan’ın İslam dini hakkındaki görüşlerine de yer veriyor. Öcalan’ın, “İslam dini Kürtleri ezdi” iddiasına yer veren Avcı yine Öcalan’ın şu görüşlerine kitabında değiniyor:“Günümüzde Kürtler Ortadoğunun en ezilmiş halkı olarak tutunmaya çalışmaktadır.Gerek din gerek milliyetçilik ideolojileri, komşu uluslar gibi siyasi gelişmelerinde olumlu rol oynamamıştır.İslam dini ve milliyetçilik Arap’lar, Fars’lar ve Türk’leri milliyet ve ulus olarak güçlendirip devleştirirken, Kürt’lerin asimilasyonunda ve ezilmelerinde temel rol oynamiştır.”

SEÇİMLERİN ARDINDAN DİNİ SÖYLEM ARTTI
Özellikle AK Parti’nin 22 Temmuz seçimlerinde DTP’nin etkili olduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde yüksek oy almasının ardından PKK dini söylemlerini artırmaya başladı. DTP’nin bölgede yaptığı eylemlerde dini motifler sık sık ön plana çıkarılıyor. Terör örgütünün dini değerlere önem veren bölge halkıyla daha iyi iletişim kurabilmek için ‘imamlar ordusu’ oluşturduğu da iddia ediliyor. Yazar Gültekin Avcı kitabında bu PKK’nın dini kullanmaya çalışmasına yeni bir örnek daha verdi. Avcı kitabında örgüt üyelerinin Öcalan için ettiği duaya yer veriyor.

PKK’LILARIN ‘ÖCALAN DUASI…’
Öcalan’ın Allah tarafından seçilerek gönderildiğinin iddia edildiği o dua şöyle: Yeri - göğü, taşı - toprağı, canlı - cansız bütün varlıkları yoktan var eden, vardan da yok edecek olan, ay ve güneşin şavkıyla tüm karanlıkları aydınlatan, iyi ile kötüyü ameline göre cezalandıran ya da mükâfatlandıran en son dinimiz olan Müslümanlığı yeryüzüne yaymak için Hz. Muhammed (s.a.v)’i yaratan ve bu gün de katliamcı, barbar, zulümkâr faşist Türk egemenlerine karşı Kürdistan halkının önderliği yapmasını emrettiği Abdullah Öcalan’ı başımıza önder eden yüce rabbimize şükürler ederiz. Yine yüce Allah’ımızdan dileriz ki zalimlere ve kâfirlere karşı, ezilen mazlum halkların, hak sahibi insanların başından, hak arayan böyle önderleri eksik etmesin.”

8 SUTUN



Bu haber 769 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,639 µs