En Sıcak Konular

Sanat dünyasında sağ-sol bölünmesi

10 Nisan 2008 11:43 tsi
Yavuz Bingöl, 10 arkadaşıyla birlikte Oktay Kaynarca'nın bulunduğu kafeyi bastı. Bingöl'ün, "Oktay gibi sağcılar benim adımı ağzına almasın' sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Oktay Kaynarca'nın, nişanlısı Burcu Kara'dan ayrıldıktan sonra adı birkaç aşk dedikodusuna karışan Yavuz Bingöl hakkında söyledikleri, Cihangir'i karıştırdı. Bingöl, 10 arkadaşıyla birlikte Kaynarca'nın bulunduğu kafeyi bastı.

Oktay Kaynarca ile arkadaşı Selçuk Yöntem, önceki akşam Cihangir'deki Smyrna Cafe'de buluştu. Sohbet bir süre sonra Yavuz Bingöl'ün özel hayatına gelip dayandı. Kaynarca, nişanlısı Burcu Kara'dan ayrıldıktan sonra adı önce Vildan Atasever ve sonra Çağla Kubat'la anılan Bingöl için "Nedir bu Yavuz'un yaptığı... Nişanlısından ayrıldıktan hemen sonra, bir hafta adı Vildan Atasever'le anıldı, sonra bir hafta Çağla Kubat'la... Bu delikanlılığa sığar mı?" dedi. Ancak o sırada, Cihangirli olan ve sık sık Smyrna'ya uğrayan Bingöl'ün birkaç arkadaşı da oradaydı.
Bu haberin arkadaşları vasıtasıyla ünlü türkücünün kulağına gitmesi fazla zaman almadı. Duyduklarına çok öfkelenen Yavuz Bingöl, 10 arkadaşını yanına alarak kafeye gitti. Ancak o mekana vardığında, Oktay Kaynarca çoktan çıkmıştı. Bingöl, sadece Yöntem'i bulabildi ve hıncını ondan aldı.
Bingöl, Yöntem'e "Oktay yedi yıllık arkadaşım. Ne düşünüyorsa gelsin yüzüme söylesin. Bu mu delikanlılık dediği? Vildan kardeşim gibidir, Çağla da altı aydır tanıdığım arkadaşım. Onunla Burcu'yla ayrılmadan önce arkadaş olmuştum. Ne yapayım yani, görüşmeyi mi keseyim? Oktay gibi sağcılar benim adımı ağzına almasın. Sen de bunlara prim veriyor, konuşturuyorsun" diye bağırdı. Ardından arkadaşlarıyla beraber mekandan ayrıldı.

Selçuk beni sakinleştirdi

Bu iddialara Yavuz Bingöl'den ise şu yanıt geldi: "O akşam biraz alkollüydüm. Caddeden aşağı yürüyordum, canım da sıkkındı. Son günlerde gazetelerin manşetlerinde gördüğüm olaylar, 80 öncesi dönemi hatırlatıyor çünkü. Kafamı bunlara taktığım için caddede biraz bağırdım. O sırada Selçuk Yöntem çıktı karşıma. Tesadüfen karşılaştık ve kendisi beni sakinleştirmeye çalıştı. Kavga dövüş de olmadı."

SAĞ-SOL BÖLÜNMESİ Mİ?

Bingöl'ün, "Oktay gibi sağcılar benim adımı ağzına almasın' sözleri, "Sanat dünyasında sağ-sol bölünmesi" yorumlarına neden oldu.

Hürriyet
 



Bu haber 677 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,208 µs