yakalanmaz çünkü Ergenekoncu!' yakalanmaz çünkü Ergenekoncu!'

En Sıcak Konular

'Ömer yakalanmaz çünkü Ergenekoncu!' 10 Nisan 2008 09:33 tsi
'Ömer yakalanmaz çünkü Ergenekoncu!' Eli silahlı provokatör Ömer Ulusoy günlerdir yakalanamadı. Ulusoy'la ilişkisi çıkınca Bahçeli tarafından görevden alınan MHP İl Başkanı ilginç bir iddiada bulundu: O, Ergenekon tarafından özel görevlendirilmiş birisi. Yakalanamaz!

AKDENİZ Üniversitesi'ndeki olaylarda silah kullanırken görüntülenen provokatör Ömer Ulusoy tam 96 saattir yakalanamadı. Ergenekon terör örgütünün ülkede kaos yaratarak darbe ortamı sağlamak için her yerde kargaşa çıkarmak istediği iddiaları ortada iken, Ömer Ulusoy ile aynı karede fotoğrafları çıkan MHP Antalya eski İl Başkanı Nizamettin Sağır ilginç bir iddiada bulundu.

Sağır 'Provokatör Ergenekoncu ve ülkede kaos yaratmak için düzenlenen provokasyonların bir parçası. Günlerdir yakalanamaması da ilginç' dedi.

NE YAPTIYSAK UZAKLAŞMADI

Antalya Emniyeti'nin Terörle Mücadele polislerinden oluşturduğu 6 özel ekip tarafından köşe bucak aranan eli silahlı provokatör Ulusoy'u kendi başkanlığı döneminde partiden uzaklaştırmak istediğini öne süren Nizamettin Sağır 'Ömer Ulusoy tüm vatandaşlar gibi MHP'ye gidip gelmeye başladı.

İsmen kendisini tanıyordum. İşsiz, güçsüz biriydi. Ancak görünümüyle çok dikkat çekiyordu. Kılık kıyafeti nedeniyle partiye girmesini yasakladım. Bunun için aramızda tartışma yaşandı. Ama ne yaptıysak ilişkisini kesmeyi başaramadık' dedi.

PROFESYONELLER SAKLIYOR

PROVOKATÖR Ulusoy'un Ergenekoncu ve ülkede kaos yaratmak için düzenlenen provakasyonların bir parçası olabileceğini ifade eden Sağır, 'Türkiye düşmanları farklı bir gündem yaratmak istiyor. Ömer Ulusoy'u birileri kullanıyor.

Provokasyon için özel olarak görevlendirildiğini düşünüyorum. Bu zamana kadar yakalanmaması da çok enteresan. Yakalanamaz. Çünkü profesyonel birileri tarafından saklanmaktadır.

Her fotoğrafta kareye girmeye çalışmış. Bize zarar vermeye çalışan bir provokatör' iddiasında bulundu.

Hiç mi adamımız yok

ÖMER Ulusoy'la yan yana fotoğraflarının Antalya'dan değil de Kayseri'den servis yapılmasının çok anlaşılır olmadığını anlatan Sağır '1.5 yıl önceki görüntüleri birileri çekip saklamış ve bugün servis yapıyor.

Niye saklanmış bir görüntü bunu da anlamak mümkün değil' dedi. Üniversitedeki olaylar için MHP'nin adam göndermesinin söz konusu olmadığını savunan Sağır 'MHP Antalya Teşkilatı, liderini dinlemedi, töresini dinlemedi, kendi kendine bir halt yemeye kalktı diyelim.

Bunu yaparken hiç mi kafaları yoktu da kuru sıkı tabanca ile çocukları gönderdiler. Böyle senaryo olabilir mi? Koca Antalya'da MHP, Akdeniz Üniversitesi'ne adam olarak bunları mı göndermiş? Hiç mi adamımız yoktu bizim?' dedi.

Kavgada hep en öndeler

TÜRKİYE'NİN gündemine oturan Akdeniz Üniversitesi'nde olayların ilk kıvılcımı 7 Mart 2008 günü başladı. Çağrı Kasap ve Serkan Hindistan isimli iki öğrenci yurtta 10 kişinin saldırısında bıçaklanarak yaralandı.

Saldırganlardan ikisinin öğrenci olmadığı belirlendi. Mahkemeye çıkan 10 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılarak olayların yaşandığı yurtlarına geri döndüler. O 10 kişi 6 Nisan'daki olaylarda yine ön saflardaydı.

ÖĞRENCİ DEĞİLLER AMA VARLAR

MART ayında kavgaya karıştıkları için haklarında dava açılan AÜ. öğrencileri Özkan Aydın, Ahmet Bekmez, Muzaffer Çelebi, Münir Aktan, Mehmet Çelik, Caner Aydın, Enam Seyrek, Ayvaz Ötekikıvılcım ile öğrenci olmayan Özgür Şahin, Suat Doğan, 6 Nisan günü Akdeniz Üniversitesi'nde yaşanan kavgada yine en ön saflardaydı.

Üniversite öğrencisi olmayan iki kişinin yurt içindeki kavgaya nasıl karıştığı ise bir soru işareti.

Star



Bu haber 1,447 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler

    2,510 µs