perde arkası! | " /> perde arkası! | "/>

En Sıcak Konular

Üniversitedeki olayların perde arkası!

9 Nisan 2008 19:35 tsi
Üniversitedeki olayların perde arkası! Öğrenci olmayan silahlı kişiler kampüse nasıl girdi sorusuna hala net bir cevap verilemezken üniversitenin güvenliğini sağlayan şirketin, MHP’den milletvekili aday adayı olan emekli emniyet müdürü Enver Ahmetoğlu'na ait olması kafaları karıştırdı.

Üniversitede herşey iç içe girmiş

Akdeniz Üiversitesi'ndeki öğrenci kavgasıyla ilgili tartışmalar büyüyor.

Öğrenci olmayan silahlı kişiler kampüse nasıl girdi sorusuna hala net bir cevap verilemezken üniversitenin güvenliğini sağlayan şirketin, MHP’den milletvekili aday adayı olan emekli emniyet müdürü Enver Ahmetoğlu'na ait olması kafaları karıştırdı. MHP il teşkilatına gidip geldiği belirlenen eli silahlı Ömer Ulusoy isimli provokatör'ün de halen yakalanamaması yadırganıyor.

Hafta sonunda Akdeniz Üniversitesi'nde yaşanan provokasyonun perde arkası hala tartışılıyor. Pazar günü okulda çıkan olaylara, elinde silahıyla boy gösteren, sağa sola fütursuzca ateş açan ve öğrencileri kışkırtan Ömer Ulusoy damgasını vurmuştu. Öğrenci olmayan Ulusoy'un silahıyla kampüse kadar girebilmiş olması ve etrafa ateş açarak öğrencileri kışkırtması tartışmaların odak noktası oldu.

Kameralar önünde şov yapan silahlı şahsın, kimliği, ne iş yaptığı, hatta ailesine kadar herşey biliniyor. Daha önce karıştığı olaylar, yakınlık kurduğu insanlar bile deşifre edilmiş durumda. Ne var ki Ömer Ulusoy hala yakalanabilmiş değil.

Antalya polisi, kavga anından bu yana şehrin 24 ayrı noktasında kontroller yapıyor. Şehrin giriş ve çıkışlarının tutulduğu söyleniyor. Ulusoy'un Kayseri'deki köyü, daha önce çalıştığı işyerleri bile arandı. Emniyet teşkilatı, saç kılından ya da tükürük taneciğinden faillere ulaşacak donanım ve beceriye sahipken Ömer Ulusoy'un yakalanamaması yadırganıyor.

SİLAHLI ÖMER ULUSOY NEREDE SAKLANIYOR?

Tartışmaların odak noktasında olan bir başka konu ise bu silahlı şahısların okula nasıl girdiği sorusunun cevapsız kalmasıydı. Okuldaki güvenlik açığıyla ilgili tartışmalar kavganın üçüncü gününde farklı bir boyut kazandı. Kampusün güvenliğini sağlayan şirketin sahibinin Emekli Emniyet Müdürü Enver Ahmetoğlu olduğu ortaya çıktı. Ahmetoğlu 22 Temmuz seçimlerinde MHP'den milletvekili aday adayıydı.

GÜVENLİK ŞİRKETİNİN SAHİBİ MHP'Lİ

Silahlı şahıslar ve güvenlik firmasının il teşkilatıyla bağlantılı olması MHP Genel Merkezi'ni rahatsız etmiş ve parti, Antalya il yönetimini feshetmişti.

samanyoluhaber



Bu haber 1,031 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,006 µs