En Sıcak Konular

Kavga kız meselesinden çıkmış

9 Nisan 2008 18:08 tsi
Kavga kız meselesinden çıkmış Türkiye elinde silahla karşıt görüşlü öğrenciye ateş açan provakatörü konuşuyor. Olayı fitilleyen bir aşk üçgeni olmuş. İşte olayın çıkmasına sebep olan kız...

Pazar günü eli silahlı, alnı dövmeli bir kişinin Akdeniz Üniversitesi'nde yarattığı terör Türkiye'nin gündemine oturdu. Daha sonra Ömer Ulusoy olduğu anlaşılan bu kişinin  Antalya İl Başkanı'nın yanında fotoğrafı çıkınca MHP teşkilatı karıştı. Antalya İl Başkanı görevden alındı. "Türkiye eski günlere mi dönüyor?" sorusu yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Bugün ise olayı fitilleyen gerçek ortaya çıktı. İki karşıt görüşlü öğrenci aynı kıza aşık olmuştu.

KARŞIT GÖRÜŞÜN ORTAK AŞKI BUKET

Öğrencilerden biri PKK sempatizanı olduğu ileri sürülen Ahmet Bekmez, diğeri MHP sempatizanı olduğu iddia edilen Tahir Deniz Uysal...İkisinin de aşık olduğu kız ise Buket Ünal... Bu üç öğrenci de Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı Akdeniz Üniversitesi Kampusu içerisindeki Akdeniz Öğrenci Yurdu'na kalıyordu.

BUKET, TAHİR DENİZ'İ SEVİYOR

Bir süre sonra Buket, Tahir Deniz'in ilgisine karşılık verdi. Ve ikili çıkmaya başladı. Ancak Ahmet Bekmez pes edecek gibi görünmüyordu. Önce o da arkadaşlık teklif etti. "Hayır" yanıtını kabul etmedi ve bu teklifini her gördüğü yerde genç kıza yineledi... Ama aldığı cevap hiç değişmedi...

SENİ O FAŞİSTE YAR ETMEM

PKK sempatizanı Ahmet ne yapıp edip Buket'i elde etmeyi kafasına koymuştu bir kere... 4 Nisan'da gizlice yurda girdi. “Seni o faşiste yar etmem” diye bağırıp olay çıkaran Ahmet Bekmez, güvenlik görevlilerince yurtan çıkarıldı.

BUKET SEVGİLİSİNE ŞİKAYET ETTİ

Buket artık bu "tacizlerden" bıkmıştı. PKK sempatizanı Ahmet'i, MHP'li sözlüsü Tahir Deniz'e şikayet etti. Deniz Tahir, Ahmet Bekmez'i üniversite içerisinde aramaya başladı.

OLAYIN FİTİLİ ATEŞLENDİ

Ancak Ahmet bu kez 70- 80 kişilik bir grupla saat tekrar yurt binalarının bulunduğu yere gelip zorla içeriye girdi. Burada sağ görüşlü 9 öğrenciyi döven grup, daha sonra tekrar yurt binalarının dışına çıktı.

İki grup arasında uzun süredir var olan gerginliği çatışmaya dönüştürecek fitil alevlenmişti. Kız yüzünden yaşanan gerginliğin üzerine siyasi görüş ayrılığı da eklenmişti. Provakatörler için mükemmel bir zemin hazırlanmıştı.

VE PROVAKATÖRLER SAHNEDE

Pazar günü ise tüm Türkiye'nin kamera kayıtlarından izlediği ve provokatörlerin silahlarını ateşlediği çatışma meydana geldi. Olaylardan sonra ortadan kaybolan Ahmet Bekmez hakkında mahkeme dün gece gıyabi tutuklama kararı verdi. Buket Ünal ve Tahir Deniz Uysal'ın ise meydana gelen silahlı çatışmada yer almadığı kaydedildi.

POLİS KAYITLARINDA KARŞILIKLI KÜFÜRLEŞME

Karşıt görüşlü iki grup arasındaki ilk kavganın polis kayıtlarına ‘karşılıklı küfürleşme’ nedeniyle meydana geldiği yazılırken, çatışan öğrenciler Buket-Tahir ilişkisinden ve Ahmet Bekmez'in Buket'i taciz etmesinden söz etmedi.

Pazar günkü ise Türkiye'nin kanını donduran olaylardan sonra gözaltına alınan zanlılar ifadelerinde, olayların fitilini PKK sempatizanı olduğu belirtilen Ahmet Bekmez'in, MHP sempatizanı olan Tahir Deniz Uysal'ın sözlüsü Buket Ünal'ı taciz etmesinin ateşlediği yer aldı.

İnternet haber



Bu haber 981 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,373 µs