En Sıcak Konular

F.Bahçe Kayserispor'dan özür diledi

9 Nisan 2008 16:36 tsi
Geçtiğimiz hafta oynanan, maç içi ve şeref tirübününde yaşanan olayları çok tartışılan Fenerbahçe- Kayserispor maçı ile ilgili, Fenerbahçe'den, Kayserispor'a özür geldi.

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynana karşılaşma sonrası ve şeref tribününde yaşananların ardından bir açıklama yaparak özür beklediklerini dile getiren Kayserispor yönetimine Fenerbahçe'den cevap geldi.

Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyerek basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin kendilerini arayarak üzgün olduklarını dile getirdiklerini bildirdi.

Hem başkanın hem de yöneticilerin şeref tribününde kullanılan ifadelerin kendilerine ait olmadığını söylediklerini aktaran Hurma, "Dostlar arasında dileme ifadesi çok fazla yakışık almaz ancak, hem kulüp başkanı hem de yöneticiler arayarak üzgün olduklarını dile getirdi. Orada başka insanların bulunduğunu ve o söylemlerin kendilerine ait olmadığını belirttiler. Bu tür olayların bundan sonra yaşanmaması istediklerini ifade ederek kendilerinin dahil olmadıklarını söylediler." açıklamasında bulundu.

Teknik direktör Tolunay Kafkasla yönetici Şahin Akarsu'nun tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edilmesini değerlendiren Hurma, ilk olarak disiplin kuruluna gerekli savunmayı yapacaklarını bildirdi. Kafkas ve Akarsu'ya herhangi bir ceza gelmesini beklemediklerini kaydeden Hurma, "O gün sahada yaşananları herkes gördü. Sağduyulu olabilmenin sınırlarını zorladık. Tarafsız insanlar bile nasıl dayandığımızı ve akla uygun olmayan davranışlar sergilemediğimizi merak edip bize soruyor. Bu nedenle hocamız ve yöneticimizin ceza almasını beklemiyoruz" diye konuştu.

Hafta sonu Sivasspor'la kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları karşılaşma hakkında da değerlendirme yapan Hurma, her yıl sezon sonu yaklaşınca farklı söylemler ve düşüncelerin ortaya çıktığını dile getirdi.

Kayserispor'un adının son üç yıldır büyük takımlar arasında anıldığını hatırlatan Hurma, "Biz Kayserispor kulübüyüz. Matematiksel olarak bir mucize olmazsa aşağıya veya yukarıya doğru bir hareketimiz söz konusu olmayacak. Sivasspor maçında herkes görecek ki Kayseri adına, namına, şanına yaraşır bir oyun ortaya koyacağız. Bu maçtır kazanırız kaybederiz bunu bilmek mümkün değil. Ama bildiğim kesin bir şey vardır ki o da şudur; tribüne gelenler, evlerinde karşılaşmayı seyredenler izledikleri karşılaşmadan çok büyük zevk alacaklar ve Kayserispor'un büyüklüğünü, gücünü, başarısını görecekler" dedi.


Cihan
 



Bu haber 453 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,497 µs