aynı düğünde | " /> aynı düğünde | "/>

En Sıcak Konular

Yargıç, savcı ve sanık aynı düğünde

8 Nisan 2008 09:09 tsi
Yargıç, savcı ve sanık aynı düğünde Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın kızı, 20 Nisan'da evleniyor. Düğüne Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, ve Yargıtay Başsavcısı Yalçınkaya da davetli..

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın avukat olan kızı Ayşe Tuba Kılıç, 20 Nisan Pazar akşamı Ankara Sheraton Oteli’nde düzenlenecek törenle müteahhit Mustafa Çubuk’la evlenecek.

Otelin Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek nikah ve düğün töreni için hazırlıkları sürdüren Kılıç ve Çubuk aileleri, protokolün de aralarında yer aldığı yaklaşık bin kişilik davetli listesi hazırladılar.

Davet edilecek isimlerin başında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya ile Anayasa Mahkemesi üyelerinin bulunması bekleniyor.

Davetliler 20 Nisan’daki düğüne katılırlarsa Sheraton Oteli ilginç görüntülere sahne olacak. Bu durumda, AKP hakkında açılan kapatma davası nedeniyle haklarında 5 yıl süreyle siyaset yasağı istenen Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan ile AKP iddianamesini hazırlayan Yargıtay Başsavcısı Yalçınkaya, davetli olarak aynı salonda buluşacaklar.

Bu ilginç kareyi, düğün sahibi olması özelliği ile Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ile AKP davasını karara bağlayacak olan Anayasa Mahkemesi üyeleri tamamlayacaklar. Davetliler fire vermezse, davacı, davalı ve yargıç aynı düğünde buluşmuş olacak.

Büyükanıt ve Baykal da düğüne davetli

DAVETLİ listesini değerlendiren Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç, “Bulunduğum konum gereği, protokolün ve nezaketin gereğini yaptım” dedi. Kılıç, Genelkurmay Başkanı Büyükanıt ve CHP lideri Deniz Baykal’ın da davetli olduğunu söyledi.

Düğün ile AKP hakkında açılan kapatma davasını birbirine karıştırmamak gerektiğini belirten Başkan, “Davetlilerin düğüne katılıp katılmamaları kendi takdirleridir” dedi.

AKŞAM



Bu haber 721 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,499 µs