En Sıcak Konular

Kanlı baskından ilk kareler / GALERİ

7 Nisan 2008 15:42 tsi
Tarsus'ta bir çay bahçesine düzenlenen baskında, silahlı kişiler aynı masada oyun oynayan 5 kişiyi başlarına kurşun sıkarak öldürdü. İşte olay yerinden ilk kareler:

Mersin Tarsus'ta çay bahçesinde aynı masada oyun oynayan 4 kişi, yanlarına gelen silahlı 2 kişi tarafından başlarına tabancayla ateş edilerek öldürüldü. Bu arada aynı aileden bir kişi de başka bir mahallede sokak ortasında kurşunlanarak öldürüldüğü belirlenirken, çay bahçesindeki kanlı baskını düzenleyen zanlıların daha sonra yakındaki karakola giderek silahlarıyla teslim oldu.

Tarsus Şehit Kerim Mahallesi'nde eski buğday pazarının bulunduğu yerdeki açık kahvehanede meydana gelen olayda, çay bahçesinde oturan kimlikleri henüz belirlenemeyen 4 kişinin, oyun oynarken yaya olarak yanlarına 2 kişi yanaştı. Zanlılar aynı masada oturan 4 kişinin kafasına ateş ederek öldürüp kaçtı. Zanlılar daha sonra yakında bulunan Merkez Karakolu'na giderek silahlarıyla teslim oldu. Kan gölüne dönen kahvehanedeki vatandaşlar şok olurken, cinayetin kan davası nedeniyle işlenmiş olabileceği belirtiliyor.

Kahvene baskının düzenlendiği anlarda aynı aileden bir kişi de Fahrettin Paşa Mahallesi’nde sokak ortasında kurşunlarak öldürüldü. Kahvehanede öldürülen 4 kişiden ikisinin adlarının Fahri Abidin ve Sezai İlklik olduğu belirlenirken, ölen şahıslardan birinin cesedine oğlu olduğu sanılan küçüğk çocuğun sarılarak ağlaması yürekleri dağladı.

Kan gölüne dönen çay bahçesindekiler şoke olurken, cinayetlerin kan davası nedeniyle işlenmiş olabileceği belirtildi. Cinayetlerle ilgili soruşturma sürdürülüyor.







Haber 7


 



Bu haber 726 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,520 µs