CHP'nin sonu!.. | " /> CHP'nin sonu!.. | "/>

En Sıcak Konular

Erdoğan'a göre CHP'nin sonu!..

6 Nisan 2008 12:46 tsi
Erdoğan'a göre CHP'nin sonu!..
Başbakan Erdoğan, Malatya'da "Demokrasi yıldızı Recep Tayyip Erdoğan" sloganlarına cevap verdi. Aysun Kayacı'ya gönderme yapan Erdoğan, CHP'nin akıbetini açıkladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Malatya İl Gençlik Kongresi'nde konuştu. Erdoğan'ın açıklamaları özetle şöyleydi: Merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ın memleketinde olmaktan gurur duyuyorum.

Ülkemin geleceği sizlersiniz. Sizler bu ülkeyi geleceğe taşıyacaksınız. AK Parti'nin hızı karşısında şaşkına dönüyorlar.

"Demokrasi yıldızı Tayyip Erdoğan" sloganlarına cevap veren Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "demokrasiye tek yıldız yakışmaz. Sizler demokrasinin yıldızısınız. Dışarıda bu salonun 10 misli insan bizi izliyor. "Söz de karar da bu milletindir" demiştik. Demokraside söz de karar da milletindir. Son sözü millet söyler. Bunu bilmeyenler öğrenecekler.

"Vur vur inlesin CHP dinlesin" sloganalarının durmasını isteyen Erdoğan şöyle devam etti: Gençler inanın zaman kaybına değmez. Siz 22 Temmuz'da gereken dersi verdiniz. İlk seçimde CHP sandıkta toz duman olacak. Ben bunu görüyorum. Öyle komplo teorileriyle bir yerlere varılmaz.

Biz Türkiye için yola çıktık. Biz Türk Milleti için yola çıktık. Biz bu ülkenin her bir köyünü imar etmek için yola çıktık.

Biz gelmedik kavga için. Bizim elimiz şefkat ve merhamet elidir. Onlar milletle aralarına duvarlar örerler. onlar kendi oylarını milletin oyundan üstün görürler. hem milletle beraber olacağız diyeceksin çıkıp ayrımcılığın borazanlığını yapacaksını. Yok böyle bir şey. Biz yaradılanı yaradandan ötürü sevdik. Ayırt etmek yok. Biz herkesi bağrımıza bastık. Bizim için Çankaya ne kadar yakınsa Pötürge ve Arapgir o kadar yakın olacak. Biz durmayacak yola devam edeceğiz. Biz coşkumuzu sizlerden alıyoruz. Bunu bazıları anlayamaz. Bazıları milletle kucaklaşmanın hazzını bilemez. Şu son 10 yılda Malatya'ya kaç başbakan geldi halinizi sordu. gelemezler. gelmeye yüzleri yok. Onlar Ankara'da oturup kuyu kazmakla meşguller. Hizmet edemedik bari hizmet edeni engelleyelim anlayışındalar. Bu millet destek olana köstek olanı iyi biliyor.

Üzerinizdeki yük çok büyük. Yaşlarınızın çoğu 30'un altında.. Avrupa sizler gibi bir gençliğe hasret. Gençleri siyasi partilerin oy deposu olarak gören ve bunun gereğini yapan tek parti AK Parti'dir. Bizim gençlerimizden korkumuz yok. Bizim potansiyelimiz sizlersiniz. Malatya'nın haksızlıklar karşısında eğilmediğini çok iyi biliyoruz. Marjinal olaylarla, korkunç katliamlarla Malatya'nın adını iliştirerek kimse Malatya'nın adını kirletmeye kalkmasın. Bu tür provakasyonlara gelmeyin. asla gerginliğin tarafında olmayın.

Türkiye milli gelirde Birinci Lig'e çıktı. diyen Erdoğan'a salondakiler, "CHP kümeye" sloganlarıyla eşlik etti.

Devletin resmi makamlarının verdiği rakamları çarpıtıyorlar. Bu rakamları bilmeyenler gitsinler bu rakamları iyi incelesinler. IMF borçlanaların borcunu biz ödedik. Türkiye'nin kasasında şimdi 72 milyar dolar var.

Bu millet Sayın Baykal'ın enerji bakanlığını da gördü. Sayın Baykal'ın enerji bakanlığı yaptığı dönemde kabine toplantılarını  paltoyla yapıyordu.

Eğitim seviyesini yükseltmemiz lazım. Eğitimde geri kalan bir Türkiye karanlığa mahkumdur. Standartları artırmamız, çıtayı daha da yükseltmemiz lazım. Sadece Malatya'da 1369 derslik yaptık. Malatya'da ADSL, hızlı internet uygulaması ne? biliyor muydu. Şimdi yavrularımız bilişim sınıflarında eğitim görüyor. Bizim gençliğimiz elinde satırlı döner bıçaklı olmasın. Bizim gençliğimizin elinde kalem olsun istiyoruz.

Biz sabrın ne demek olduğunu iyi biliyoruz. AK Parti hiç bir zaman anti demokratik yolların aktörü olmayacak. Biz laik demokrat sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye'nin mücadelesini sürdüreceğiz.

haber7



Bu haber 682 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,859 µs