En Sıcak Konular

Yunanlı damat nikahı birbirine kattı

5 Nisan 2008 19:39 tsi
Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde Türk kızı Seval Kelebik ile subay olduğu ileri sürülen Yunanlı damat Mihalis Kutsakiozis'in nikahı, olaylı bitti. İmzalar atıldıktan sonra sürpriz yapacağını söyleyerek getirdiği fotoğrafı getirip sehpa üzerine koyup 

Yunanistan'ın Midilli Adası'ndaki bir askeri birlikte subay olarak görev yaptığı ileri sürülen 38 yaşındaki Mihalis Kutsakiozis, geçen yaz tatil için geldiği Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde tanıştığı ilk evliliğinden 7 yaşında bir kızı olan 33 yaşındaki Seval Kelebik'e aşık oldu. Kutsakiozis, Kelebik'in de aşkına karşılık vermesi üzerine, evlenme teklifinde bulundu. Kelebik'in evlenme teklifini kabul etmesiyle çift, gerekli evrakları hazırlayarak geçen hafta Ayvalık Belediyesi'ne başvurarak nikah için gün aldı.

Seval Kelebik ile Mihalis Kutsakiozis dün saat 14.00'te Ayvalık Belediyesi Nikah Salonu'nda tören için masaya oturdu. Nikah memurunun “Evlenmeyi kabul ediyormusunuz?” soruna gelin Kelebik, önce ‘Hayır’ dedi. Salonda bir anda gülüşmeler oldu, bu durum şaka olarak algılandı. Ardından Kelebik, ‘Evet’ diye cevap verdi. Yunanlı damat Mihalis Kutsakiozis'in de ‘Evet’ demesi üzerine, imzalar atılarak, çiftin nikahları kıyıldı.

Nikahın kıyılmasının ardından geline bir sürpriz hazırladığını söyleyen damat Mihalis Kutsakiozis, davetlilere kendisini beklemelerini istedi. Dışarı çıkan damat Kutsakiozis, elinde babasına ait olduğunu ve Atina'dan getirdiğini ileri sürdüğü fotoğrafları sehpa üzerine bırakarak, “Babamı savaş öncesinde Türkler öldürdü. Anısı önünde saygı duruşunda bulunalım” dedi.

Damat Mihalis Kutsakiozis'in, nikah şekeri getirip, geline takı takacağını düşünen davetliler, fgotoğraflyara saygı duruşu istemesi üzerine şaşkınlık yaşarken, şoke olan gelin Seval Kelebik, koşarak salondan çıktı. Gelinin arkasından giden damat Kutsakiozis, bir süre sonra tekrar salona dönerek, parmağındaki alyansını çıkartıp, tekmeyle fırlattı. Bağırıp, çağırmaya başlayan Mihalis Kutsakiozis, ortalığı birbirine kattıktan sonra salondan ayrıldı. Olaylı nikahtan sonra damat Kutsakiozis'in Midilli'deki evine gittiği öğrenildi.

Evine kapanan Seval Kelebik, nikah kıyıldığı için Mihalis Kutsakiozis'den kurtulmak için boşanma davası açmak zorunda kaldığını söyledi.

Nikah salonunda Mihalis Kutsakiozis'in masasının üzerine bir sehpayla babasının fotoğraflarını koyarak, bir nevi ayin yapmak isteyince sinirlerinin bozulduğunu söyleyen Seval Kelebik, “Burası Türkiye, yapması gerekiyorsa bunu kendi memleketinde yapacak. Eğer ki, kendi memleketinde yapsaydı ben de çok rahat bir şekilde saygı gösterirdim. Ama burası Türkiye ve buradan kız alıyor. Onun burada böyle bir şey yapması mümkün değil. En azından izin istemesi gerekirdi” dedi.

Mihalis Kutsakiozis'in, nikaha gelen konuklara ‘Siz kültürsüz, Türklersiniz’ diye hakaret ettiğini belirten Kelebik, “Bu sözleri sarf edince ben de salonu terk ettim. Çok şaşkın ve üzüntülüyüm. Bu adamdan boşanacağım” diye konuştu.

Nikahta neye uğradıklarını şaşıran konuklar ise “Yunanlı damat resmen Türkler'e hakaret etti. Bu büyük bir terbiyesizlik. Türkiye'de Türklere hakaret etme cüretini göstermiştir. Bu affedilir bir şey değil. Kendisini ayıplıyor ve kınıyoruz” dedi.

Olaya tanık olanlardan bazıları da Mihalis Kutsakiozis'in ruh sağlığının da yerinde olmadığını, “Babamı savaşta Türkler öldürdü” demesinin de ne anlama geldiğini anlayamadıklarını belirtirken, bazı konuklar da Kıbrıs Barış Harekatı'nı ya da Kurtuluş Savaşı'nı kastetmiş olabileceği yorumunu yaptı.

hürriyet



Bu haber 645 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,990 µs