En Sıcak Konular

Tabancasını temizlerken kızını vurdu

5 Nisan 2008 19:39 tsi
Adana'da madeni yağ satan özel bir şirkette satış müdürü olan 37 yaşındaki Can Alper, bulundurma ruhsatlı tabancasını temizlerken 3 yaşındaki kızı Cansu Lal Alper’i vurdu.

Olay, bugün 16.30 sıralarında Toros Mahallesi 113 Sokak Kerim Yener Apartmanı 12’inci katta meydana geldi. Haftasonu tatili nedeniyle evde bulunan Can Alper, bulundurma ruhsatlı tabancasını temizlerken, şarjörü çıkardı, doldur boşalt yapıp tetiğe bastı. Aniden ateş alan silahtan çıkan kurşun, aynı odada ablası 5 yaşındaki Ceren ile oynayan kızı Cansu Lal’e isabet etti. Küçük kız, sağ göğsünden girip, sırtından çıkan kurşunla ağır yaralandı. Patlamanın meydana geldiği sırada mutfakta olan ve silah sesini duyup odaya gelen anne Melisa Alper, kızını kanlar içinde buldu. Ambulansı beklemeden kızlarını kucağına alan Alper çifti, kendi otomobilleriyle Çukurova Devlet Hastanesi’ne götürdü. Hayati tehlikesi bulunan Cansu Lal Alper, ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

Olayın şokuna giren anne Melisa ile kızı gözyaşlarına boğuldu. Can Alper, hastaneye gelen polislere, “Silahı temizlemek için çıkarmıştım. Nasıl oldu bilmiyorum, birden patlama meydana geldi. Kızım kanlar içinde yere yığıldı” diye bilgi verdi. Baba Can Alper, ‘dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yaralamaya sebep olmak’ suçundan ifadesi alınıp, Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla serbest bırakıldı.

milliyet



Bu haber 629 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,347 µs