En Sıcak Konular

'Türkiye AKP'ye sahip çıkacak'?

5 Nisan 2008 19:34 tsi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, “Türkiye AK Parti'ye sahip çıkacak ve AK Parti'nin önüne çıkarılan engeller bir bir aşılacaktır” dedi.

Tanrıverdi, AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Türkiye'de demokratikleşme, insan hak ve özgürlüklerinin temelde sağlanması ve aydınlık geleceğin temin edilmesi için siyaset yaptığını söyledi.

AK Parti iktidarındaki altı yıllık döneme bakıldığında, Türkiye'de çok şeyin değiştiğinin görüleceğini ifade eden Tanrıverdi, şöyle konuştu:
“Artık Türkiye'de insanlar yoksulluktan, yolsuzluktan şikayet etmiyor. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız 'Biz Türkiye'de 3 Y ile mücadele edeceğiz. Yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar. Bu 3 Y için iktidar olarak çalışmalarımızı ortaya koyacağız' demişti. Özellikle yoksulluk noktasında ülkemizi önemli bir yere getirttik. AK Partililer olarak ifade ediyoruz ki artık Türkiye'de hiç kimse açlıktan, sefaletten dolayı dert yanmıyor. Hiç kimse çatılara çıkıp kendini atmıyor. Bizden önceki dönemlere bir bakarsanız, insanlar bir ton odun ve kömür karşılığı böbreklerini satar hale gelmişlerdi. Daha da ilerisine gidip, çocuklarını satar hale gelmişlerdi. Çok şükür, AK Parti'nin icraatları ile bunları unuttuk. Ama unuturken, hafızamızdan çıkarmamamız gerekiyor. Çıkarmadığımız zaman, nereden nereye geldiğimizi, çok iyi görebiliriz.”

Tanrıverdi, AK Parti'den önceki dönemlerde herkesin siyasetçiden yaka silker hale geldiğini ve toplumun büyük bir infial içinde olduğuna dikkati çekerek, şimdi ise herkesin siyasetçiyi kucakladığını ve onunla omuz omuza verdiğini belirtti.

Türkiye'deki değişimin AK Parti'nin ortaya koyduğu düzgün politikalar sayesinde gerçekleştiğini vurgulayan Tanrıverdi, şöyle devam etti:
“AK Parti 70 milyonu kucaklayıp, dini, ırkı ve dilinden dolayı hiç kimseyi ayırt etmediği için, yaratılan her şeyi Yaradan'dan ötürü sevdiği için 70 milyonun partisidir. İddia ediyoruz, Türkiye AK Parti'ye sahip çıkacak ve AK Parti'nin önüne çıkarılan engeller bir bir aşılacaktır.
Artık, millet uyandı. Artık millet ne istediğini biliyor. Millet nasıl bir ülkede yaşamak istediğini biliyor. Ekonomik yönden refah düzeyini yakalamış bir ülkede yaşamak istiyor. Sosyal alanda mutlu bir şekilde yaşamak istiyor.”

hürriyet



Bu haber 712 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,689 µs