En Sıcak Konular

'Kudret Bey'in tepesi bu kez fena attı

5 Nisan 2008 12:03 tsi
En Son Babalar Duyar dizisinin oyuncusu Selahattin Taşdöğen, gerçek hayatında da asabi Kudret Bey tiplemesini andıran görüntüledi ve polisin yakalandığı zanlının boğazına sarılmaya kalktı.

Taksim Meydanı'nda park halindeki araçların lastiklerini bıçakla keserek patlatan şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlının En Son Babalar Duyar dizisinin sinirli karakteri Kudret Bey'i canlandıran Selahattin Taşdöğen'in aracının lastiğini de patlattığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre 155 polis imdat hattına gelen ihbarda, bıçaklı bir şahsın Taksim Vakıfbank Şubesi önünde park halindeki araçların lastiklerini patlattığı bildirildi. Harekete geçen motosikletli polis ekipleri, ihbar edilen şahsın eşkalini belirledi. Vakıfbank'ın önünde elinde şemsiyeli bir kişiye kimlik sorgulaması yapan ekipler, şahsın lastikleri patlatan kişi olduğunu tespit etti. Polis ekipleri tarafından yapılan üst aramasında şahsın elindeki şemsiyenin içinde bir adet bıçak ele geçirildi. İsmail Şavaş(49) isimli şahsın polis tarafından arandığı öğrenildi.

Zanlının yakalandığı sırada olay yerine gelen En Son Babalar Duyar dizisinin oyuncusu Selahattin Taşdöğen, zanlının kendi aracının lastiğini de patlattığını söyledi. Şahıstan şikayetçi olan Taşdöğen, zaman zaman sinirlenerek, "Arabamın lastiğini niye kestin be adam" diyerek zanlının üzerine yürüdü. Oyuncu Taşdöğen'i polis sakinleştirdi. Çekime gitmek zorunda olduğunu belirten Taşdöğen, çekimlerin ardından polis merkezine gederek şikayetçi olacağını söyledi. Elleri kelepçelenen zanlı polis merkezine götürüldü.



Bu haber 412 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,119 µs