En Sıcak Konular

7 yeni film gösterime girdi

4 Nisan 2008 20:57 tsi
Sinemaseverleri bu hafta 6 yabancı, 1 yerli olmak üzere 7 yeni film bekliyor. İşte yeni filmler:

İKİLİ OYUN - ONE WAY vizyona geldi. Yönetmen koltuğuna Reto Salimbeni’nin oturduğu, dram, gerilim ve suç unsurlarının yer aldığı filmde Michael Clarke Duncan, Til Schweiger ve Lauren Lee Smith başrolleri paylaşıyor.

Diğer yeni yabancı yapım “BAKIŞ AÇISI - VANTAGE POINT”. Senaryosunu Barry Levy’nin yazdığı, yönetmenliğini Pete Travis’in üstlendiği filmde Forest Whitaker, Matthew Fox ve William Hurt performanslarını sergileyecek.

Çok satan dedektif romanları yazarının, karısıyla ilişkisi olan aktörle girdiği ölümcül zeka oyununu anlatan “ÖLÜMCÜL OYUN - SLEUTH” da sinemaseverlerle buluştu. Yönetmenliğini Kenneth Branagh’ın yaptığı filmde Michael Caine, Jude Law ve Harold Pinter başrollerde.

“TABANCA-ROVELVER” gösterime girecek. Yönetmen Guy Ritchie’in drem-gerilim-suç türündeki filminde, oyuncular Jason Statham, Ray Liotta ve Francesca Annis olacak.

Richard Kelly’nin yönettiği filmde, Dwayne “Rock” Johnson, Sarah Michelle Gellar, Sean William Scott ile Justin Timberlake oynuyor. Yönetmenin yeni filmi “KIYAMET ÖYKÜLERİ - SOUTHLAND TALES”, ABD’de Cumhuriyetçi kanadı kızdıracak cinsten sivri dilli bir politik bilim-kurgu. 2006 Cannes Festivalinde Altın Palmiye Adayı olan film, paranoya ve çılgınlığın hüküm sürdüğü yakın gelecekte, ABD’nin güneyinde geçen bir kıyamet öyküsünü konu alıyor.

Yönetmen Luc Jacquet yeni filmi “ARKADAŞIM TİLKİ - THE FOX & THE CHILD” ile bize gözümüzün önünde olup keşfedemediğimiz doğayı bir kez daha takdir etmeyi öğretiyor. Günümüzde doğada fazla vakit geçiremeyen çocuklara doğal hayatı anlatıyor. Hayvanların tanıtıyor. Doğal yaşamın ritmini yakalatıyor.

Haftanın yeni Türk filmi ise “PERİ TOZU”. Ela Alyamaç’ın senaryosunu yazıp yönettiği filmde, Mehmet Ali Nuroğlu, İpek Değer ve Erdoğan Sıcak oynuyor.
 

 



Bu haber 581 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,849 µs