En Sıcak Konular

Eski AKP'liler biraraya geliyor!

4 Nisan 2008 20:13 tsi
Eski AKP'liler biraraya geliyor! Başbakan eski Yardımcısı Abdüllatif Şener ile birlikte yeni bir partinin çekirdeğini oluşturacağı öne sürülen Çömez, toplantılara başladı.

Başbakan eski Yardımcısı Abdüllatif Şener ile yeni bir parti kurma çabası içine girdiği öne sürülen AKP 22'inci dönem Balıkesir eski Milletvekili Turhan Çömez, İzmir'de kadın dernekleriyle bir araya geliyor. Çömez, `Türkiye nereye gidiyor' konulu panelde de konuşma yapacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın özel kalemi ve doktoruyken Balıkesir'den milletvekili seçilen Turhan Çömez, partinin muhalif sesi oldu. Çömez, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'a yönelik sert eleştirileri nedeniyle Erdoğan'ın talimatıyla, kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na gönderildi. AKP'den ihraç edilen Genel Cerrah Çömez, Ankara'da yaşıyor, bir yandan 100 kişilik çalışma grubuyla Türkiye için proje üretirken, öte yandan da ülkenin dört bir yanında toplantılar yapıyor. Başbakan eski Yardımcısı Abdüllatif Şener ile birlikte yeni bir partinin çekirdeğini oluşturacağı öne sürülen Çömez, 8 Nisan Salı günü İzmir İsmira Otel'de kadın derneklerinin başkanlarıyla öğle yemeği yiyecek. Çömez akşam da Karşıyaka Ziya Gökalp Kültür Merkezi'nde `Türkiye nereye gidiyor' konulu panelde konuşacak. Çömez, bu tür toplantıları ülkenin her yerinde yaptığını, başta kadın ve gençler olmak üzere her kesimin kendisini dinlediğini belirterek, yeni parti kurma çabası hakkında da "Türkiye'nin bir çare aradığını düşünüyorum. Ülke bu çareyi içinden bulup, çıkaracaktır" dedi.


vatan
 

 



Bu haber 647 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,059 µs