En Sıcak Konular

'Başbakan Ali Babacan olacak' iddiası!

4 Nisan 2008 09:24 tsi
Türkiye'nin en ünlü 3 komplo teorisyeni Ak Parti'nin durumunu değerlendirdi. Hepsi de bir konuda hemfikirdi. O konu ise;

"32. Gün" programına katılan Türkiye'nin en ünlü komplo teorisyenleri Ak Parti'nin içinde bulunduğu durumu ve gelecekte neler olacağını değerlendirdi. Mahir Kaynak, Yalçın Küçük ve Erol Mütercimler'e göre yaşadığımız siyasi kriz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı tasfiye etmek için yaratıldı.

AK PARTİ'NİN MANEVİ LİDERİ GÜL OLACAK

Mahir Kaynak Ak Parti'ye açılan kapatma davasını bir operasyon olarak algıladığını söyledi ve operasyonu yürütenin de MHP olduğunun altını çizdi.

Kaynak'a göre önümüzdeki günlerde "Ak Parti kapatılacak. Erdoğan ve Gül siyasi yasaklı olacak. Erdoğan elimine olurken, Gül mağdur konumuna yükselecek. Ve artık Ak Parti'nin manevi lideri Abdullah Gül olacak"

Gül'ün manevi lider konumuna gelme sebebini ise Kaynak "küresel sermayenin önünü açması" olarak gösterdi. "Bu operasyona destek veren küresel güçler Gül'ü manevi lider yapacak" dedi.

BAŞBAKAN ALİ BABACAN OLACAK

Erol Mütercimler içinde bulunduğumuz "kavgayı" ABD'ye yeni aktör yaratma senaryosu olarak tanımladı. "Bu aktörün Recep Tayyip Erdoğan olmayacağı 22 Temmuz seçimlerinde de biliniyordu" diyen Mütercimler de MHP'nin önemli bir oyuncu olduğunu belirtti. "Recep Tayyip'e komplo kurulmuştur, bunda bir kuşku yoktur. Erdoğan Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasını istemiyordu, hemen MHP araya girdi ve iş bitti. Türban meselesine yine atladı" dedi.

TAYYİP BEY BİTMİŞTİR

Mütercimler'e göre "şu anda Ali Babacan'ın başbakanlığı için her şey hazırlanıyor. Abdullah Gül Cumhurbaşkanı, Babacan başbakan olacak. Ve başkanlık sistemi kurulacak."

"Ben 'açılır ama kapatılır. Gül'e, Erdoğan'a ve Bülent Arınç'a siyasi yasak gelir' demiştim zamanında" diye sözlerine başlayan Yalçın Küçük çok kesin bir dille konuştu: Tayyip Bey bitmiştir. Bağımsız olur gibi düşünceler yersizdir. Zaten Tayyip Bey Türkiye'de bekçilik bile yapamaz. Sağlığı müsait değil. Yaşar Paşa gördüklerini anlatsın"

Yalçın Küçük Abdullah Gül'ün durumuna ilişkinse "Bu davadan sonra Gül de, Erdoğan da orada kalamaz" dedi.

internethaber



Bu haber 714 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,790 µs