faşist değiliz diyordunuz?' | " /> faşist değiliz diyordunuz?' | "/>

En Sıcak Konular

'Hani biz faşist değiliz diyordunuz?'

3 Nisan 2008 12:48 tsi
'Hani biz faşist değiliz diyordunuz?' Milliyetçi camianın en ünlü simalarından bir kalem, bugün köşesinde ulusalcılara verdi veriştirdi: "Ülkücü hareket yıllar yılı MGK belgelerinde tehdit sayılırken, şimdi işi etnik ırkçılığa vardıran şu 'sözde' ulusalcı ve Kemalist geçinen mâlûm güruh ne

Aynı zamanda ünlü Türk edebiyatçısı Ahmet Kabaklı'nın yeğeni de olan Ülkücülerin keskin kalemlerinden Servet Kabaklı, Milliyetçilerden daha devletçi kesilen ve Ülkücüleri yanlarına alarak Ak Parti iktidarını yıkmaya çalışan Ulusalcılara geçmişte kendilerine nasıl baktılaklarını hatırlattı ve şunları yazdı:

"Gönül dağarcıklarına “İslâm’la şereflenmiş bir ifade olduğu için” milliyetçiliği “sığdıramayıp,” ulusalcılık”ta karar kılan ve bu ihanetlere karşı çıkan bazı “iyi niyetliler”in ortaya koyduğu fikirler, devlet ve millet adına tehdit sayılacak öyle mi?.. Alın kutuplaştırma cehennemine bir kamyon odun daha!..

Evet, o malum sloganı atan kardeşlerim, “ Sustukça sıra sana gelecek” düşüncesiyle öfkelenen kardeşlerim; peki bu güzelim ülkemizin kızıl, kara ve sarı emperyalizmin uydusu olmaması için “tuğ gibi beş bin can” veren, onbinlerce mensubunu vatana kurban veren Türk Milliyetçileri, Ülkücü Hareket yıllar yılı MGK belgelerinde tehdit sayılırken, şimdi şu “sözde” ulusalcı ve Kemalist geçinen mâlûm güruh neredeydiler?..

Hatırlayınız ki şimdilerde bir kısmı işi etnik ırkçılığa kadar vardıran bu gidilerin çoğu, bizlere iftira atıyorlardı!.. “Biz Türkeş ve Ülkücüler gibi faşist değil, ulusalcıyız, Atatürk milliyetçisiyiz” palavraları atarak el ovuşturuyorlardı.

Neylersiniz ki aslında milleti koyun sürüsü gibi gören ve “özde milliyetçilik düşmanı” olan bazı “sözde ulusalcılara” yapılan haksızlığa karşı çıkmak, yine ülküdaşlarımıza düşüyor"

 



Bu haber 429 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,957 µs