En Sıcak Konular

Anavatan Ankara’da kadınların isyanı!

31 Mart 2008 21:15 tsi
Anavatan Partisinin yeni Ankara il başkanı partili kadınlara ‘Avrat’ diye hitap edip kaba tavırlar sergileyince Genel merkeze şikâyetler yağdı ve başkanın görevden alınması istendi.

Uzun süredir Ankara İl başkanı olmayan Anavatan partisi, İl başkanını atadı ama bu kez iç kargaşalar yaşandı.

Yeni il başkanı Tayyar Güneri’nin, Çankaya yönetiminin atanmasını kasten engellediği gibi partili kadınlara ‘Avrat’ diye hitap edip kaba tavırlar sergilediği için genel merkeze şikâyet edilip, görevden alınmasının istendiği öğrenildi.

BAŞKANI VAR, BİNASI YOK

Daha önce maddi sıkıntılar yüzünden Ankara il Başkanlığı binasını boşaltan Anavatan İl örgütü, Çankaya ilçe binasına sığınmıştı.

Daha önceki ilçe yönetimin her ne kadar il başkanlığı adresi kendi binalarını göstermiş ise de, il yönetimini ilçe teşkilatı binasına sokmamışlardı.

Uzun süre İl başkansız kalan Anavatan Ankara’ya geçe ay Tayyar Güneri atandı.

Güneri’yi teşkilat başkan yardımcısı olan ve aynı zamanda Türk Konut yönetiminde de bulunan A.Kadir Okur’un ekip oluşturma düşüncesi ile atadığı ileri sürülüyor.

Çükü; Çankaya ilçe başkanı Ahmet Vahit Nadir’in istifasından sonra yine A.Kadir Okur’un eski il sekreteri olan Mehmet Karaca’yı ilçe başkanlığına getirme uğraşı vermiş fakat genel merkez eski ilçe başkan Yardımcısı Kenan Açıkalın’ın atanmasını uygun gördü.

Bunun üzerine yönetimini oluşturan yeni ilçe başkanı Kenan Açıkalın, yönetim listesini il başkanın onayına sundu ama aradan haftalar geçmesine rağmen il başkanın ilçe yönetimini onaylamadığı belirtiliyor.

PARTİLİ KADINLARA ‘AVRATLAR’ DENİLİNCE

Halen Çankaya’da faaliyetini sürdüren Anavatan Ankara İl yönetiminin başka yere tartışmaları sürerken yeni il başkanı Tayyar Güneri hakkında genel merkeze şikâyetler yağmaya başladı.

Hatta il yönetiminin merkez yetkililerine ‘ Ya başkan-ya biz’ restini çektikleri ve bir arada il yönetiminden topluca istifa edip, Çankaya ilçeye geçme hareketinde bulundukları, fakat ilçe başkanı gözüken Kenan açkalın’ın bunu önlediği öğrenildi.

Genel Merkeze en çok giden ve en ilginç şikâyet ise İl Başkanı Tayyar Güneri’nin partili kadınlara sık sık ‘ Avrat-Avratlar’ diye hitap edip, kadınlara bağırıp, kaba tavırlar sergilemesinin olduğu öğrenildi. 


haber7



Bu haber 731 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,168 µs