En Sıcak Konular

İlhan Selçuk'un durumu nasıl?

31 Mart 2008 19:21 tsi
Cumhuriyet Vakfı Başkan Yardımcısı Alev Coşkun, İlhan Selçuk'la ilgili bilgi verdi.

Kalp spazmı ve pnömoni nedeniyle VKV Amerikan Hastanesi'nde tedaviye alınan Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı İlhan Selçuk'a ziyaretçi yasağı uygulanıyor.

Hastanede İlhan Selçuk ile görüşen tek kişi olan Cumhuriyet Vakfı Başkan Yardımcısı Alev Coşkun, Selçuk'a ziyaretçi yasağının bulunduğuna dikkat çekerek, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Coşkun, doktorlardan izin alarak 2 dakika görüştüğü Selçuk'un kendisine yarınki gazetede yayımlanacak elle yazdığı yazısını verdiğini belirtti.

Basın mensuplarına İlhan Selçuk'un yazısını da gösteren Coşkun, Selçuk'un yazısında okuyucularından birkaç gün izin istediğini ve yazının başlığının da ''Daha'' olduğunu dile getirdi.

Coşkun, ''İlhan Selçuk'u gayet iyi gördüm. Morali çok yerinde, ama doktorların ciddi ve dikkatli koruması altında'' dedi.

Gazetecilerin, ''Selçuk, son günlerde yaşadığı olaylarla ilgili konuştu mu?'' sorusuna da Coşkun, ''Ben o konulara giremem. Ancak son günlerde yaşadığı olaylardan itibaren dakika dakika beraberiz. Çok yoğun bir ziyaretçi akını oldu. Tabii ki normal insan bile bundan yorulabilir, doğaldır'' karşılığını verdi.

Selçuk'a geçen perşembe günü check-up yapıldığını hatırlatan Coşkun, ''Demek ki yorgunluk devam ediyor. Şimdi kendisini çok iyi gördüm. Morali yerinde, ancak dinlenmesi lazım'' dedi.

Eski CHP Milletvekili Bülent Tanla da Selçuk ile ziyaretçi yasağı nedeniyle görüşemediğini, ancak doktorlarından bilgi aldığını söyledi.

Tanla, ''İlhan ağabeyin sağlığı iyiye doğru gitmektedir'' dedi.

İlhan Selçuk'u hastanede ziyarete gelen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de Selçuk'un yoğun bakımda istirahat etmekte olduğunu belirterek, aşırı yorgunluk, stres ve üşütme sonucu meydana gelen zatürre başlangıcı nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ve bütün dostları olarak hastaneye geldiklerini ifade etti.

Sarıgül, ''Selçuk, en yakın süre içerisinde tedavilere cevap verecek ve sağlıklı mutlu bir şekilde aramıza kavuşacak. Onun düşüncelerinden ve kaleminden ülke olarak yararlanmaya devam edeceğiz'' dedi.

Selçuk'un bu rahatsızlığının yaşanan olaylarla ilgisi olup olmadığı sorulan Sarıgül, ''Mutlaka tabii. Son dönemde yaşanan olaylar... Saat sabah 4'te alınması. Her ne kadar Emniyetimiz kendisine çok kibar davransa bile o psikolojik bir hadise. Kolay kolay kalbin ve vücudun dayanamayacağı uygulamalar. Bunların olmamasını ülkemizde temenni ederiz, ama ne yazık ki bunlar gerçekleşti'' karşılığını verdi.

hurhaber



Bu haber 596 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,785 µs