En Sıcak Konular

MHP'li Yıldırım: AK Parti'yi halk kapatır

30 Mart 2008 13:55 tsi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım, Türkiye'nin AK Parti'nin inatçı, dayatmacı, istismarcı ve teslimiyetçi politikaları ile çok zor bir sürece sokulduğunu iddia etti.

Genel Sekreter Yardımcısı Recai Yıldırım, yerel seçim çalışmalarını yerinde izlemek üzere geldiği Adana'da açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, iktidar partisinin inatçı, istismarcı, dayatmacı ve teslimiyetçi politikalar izlediğini bunun sonucunda da Türkiye'nin zor bir sürecin içine sokulduğunu söyledi. Bu süreçte kutuplaşmanın, bölücü ve yıkıcı faaliyetlerin, devlete başkaldırının, terör örgütünün siyasallaştırılma çalışmalarının artırılarak kaos ortamının hedeflendiğini aktaran Yıldırım, "Kısmen başarılı olunan bu sürecin ve sonucun sorumlusu en başta AK Parti'dir. Ancak hala şansımız vardır. O şans ise Milliyetçi Hareket Partisi ev genel başkanıdır. Genel başkanımızın yapıcı, birleştirici, çözüm üretici rolü ülkemiz, milletimiz için büyük bir şanstır." dedi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım; yerel seçimlere dönük değerlendirmesinde de il ve ilçe teşkilatlarının çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Yıldırım, şöyle konuştu: "Türkiye yeni bir dönemecin eşiğinde. İç ve dış gelişmeler, yabancı fonlarla ayakta tutulan ekonomideki baharın kışa dönmesi, açlığın ve yoksulluğun artması, üretim sektörlerinin feryat etmesi, çalışanın bile yarından kaygı eder hale getirilmesi; bütün bunlar AK Parti'nin bizzat halk tarafından kapatılacağının ayak sesleridir. Buna karşın Milliyetçi Hareket'in ise sadece milleti için yaptığı siyasetin daha iyi görülmeye başlanması partimizin şansını daha da artırmıştır.Adana'daki bütün belediyeleri alır ve 16-0 yaparız. Hedefimiz budur. Bu hedeften sapmayınız."

zaman



Bu haber 514 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,014 µs