En Sıcak Konular

Volkan muhteşem çıkardı

29 Mart 2008 19:35 tsi
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındakiş derbi maç için artık her şey hazır. Tribünlere tıklım tıklım dolarken Zico ilk 11'de Maldonado'yu sahaya sürecek: İşte İnönü'de son durum:

             
 Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında bu akşam yapılacak derbi maç öncesi stat kapıları açılarak, taraftarlar tribünlere alınmaya başlandı. BJK İnönü Stadı'nın kapıları saat 14.00 itibariyle açılırken, taraftarlar tribünleri doldurdu.

Saat 19.00'da başlayacak maçı Yunus Yıldırım yönetecek. Maç öncesi iki takımın da ilk 11'leri belli oldu. F.Bahçe'de Maldonado ilk 11'de yer alıyor. Beşiktaş'ta ise Baki stoperde.

İşte ilk 11'ler:


BEŞİKTAŞ Rüştü, İbrahim, Toraman, Baki, Gökhan, Zan, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Tello, Delgado, Nobre, Holosko

FENERBAHÇE Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Colin Kazım, Maldonado, Uğur Boral, Aurelio, Alex, Kezman

Stat: İnönü
Saat: 19.00
Canlı Anlatım: Haber7.com
Hakemler: Yunus Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Alper Ulusoy

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için toplam 3 bin 400 polis görev yaparken, ayrıca Beşiktaş Kulübü de 350 özel güvenlik elemanını görevlendirdi. Maçta 86 güvenlik kamerasıyla da tespit yapılacak.

Derbide konuk Fenerbahçeli taraftarlara eski açık tribünde, stat kapasitesinin yüzde 5'lik oranı kapsamında bin 604 kişilik yer ayrıldı.

İki takım da saha içi hazırlıklarını tamamladı ve soyunma odasının yolunu tuttu. Biraz sonra Beşiktaş ve Fenerbahçe takımları sahaya dönecek ve haftanın dev maçı başlayacak...

İnönü Stadı’nda herkes Volkan’ın yokluğunda 4 haftadır kalede harikalar yaratan Serdar Kulbilge’nin kadro dışı kalmasını konuşuyor. Peki Serdar 18 kişilik kadroda nende yok? Serdar kurallar gereği, altyapıdan iki futbolcu bulundurma zorunluluğundan dolayı Zico tarafından kadroya alınmadı. Alt yapıdan gelen Volkan Babacan’ı, Volkan Demirel’in yedeği olarak sahaya süren Zico zor bir seçim yaparak, Serdar’ı tribüne yolladı. Tartışılan konu ise, Volkan sakatlanır ya da oyundan atılırsa, sadece Alanyaspor maçında oynayan Volkan bu maçın ağırlığını kaldırabilecek mi?

Artık maç için herşey hazır. Sahaya ilk olara evsahibi Beşiktaş çıkarken, Feenrbahçe ve Hakem yunul Yıldırım'la ekibi de sahada. İStiklam marşı okundu seromini yapıldı... Bafraspor'a yapılan silahlı baskın nedeniyle 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

VE MAÇ BAŞLADI...

Dk 1: Maça konuk ekip Feenrbahçe başladı ve ilk atak Feenrbahçe'den. Aurelio aradan Uğur'a çıkardı. Topu süren Uğur topun kontrolünü kaybetti. Top autta.

DK 2: Beşiktaş tehlikeli geldi. Holosko götürdüğü topu cezahasına ortaladı fakat bayrak Nobre için kalktı.Ofsayt.

DK 4: Baki Aurelio'yu düşürdü. Alex'in sert ortasında Lugano'nun vuruşunda Rüştü'yü aşan top üstten auta çıktı.

DK 6: Uğur'un mücadelesinde top kornere çıktı. Alex kullandı atışı. Seken top Kaızm'a geldi. Kazım üç kişiyi çalımlayarak kale sahasına yaptığı ortada Kezjman ile Gökhan Zan'ın arasında kalan topa Gökhan ters vurdu. Top tam kaleye girerken Rüştü son anda çıkardı.

DK 8: Fenerbahçe'nin atağından hemen sonra beşiktaş kontra atrağa çıktı. Topu bir anda önünde bulan Serdar ayağından açınca Volkan topu aldı.

GOOOOOOLLLLLL: ALEX

DK 10: İnönü'de gol geldi. Sağ kanattan Kazım seri çalımlarla geldi. Sert ortasında arkadan gelen kaptan Alex kafayı uçarak çaktı ve top ağlarda. Fenerbahçe 1-0 önde.

DK 12: Evsahibi Beşiktaş maça çok tutuk başladı. Feenrbahçe ikinci gole çok yaklaştı. Aurelio'nun ortasında Kejman dönerek vurdu. Seken topa Alex yöneldi fakat, Alex için ofsayt bayrağı kalktı.

DK 15: Fenerbahçe Kazım'la sü kanadı .ok iyi kullanıyor. Kazım'ın pasında Gökhan kaçtı. Gökhan orta yapmak isterken araya giren Baki topu kornere attı. Alex'in ortasında Aurelio kafayıo vurdu. Fakat farklı bir şekilde auta çıktı.

DK 18: Beşiktaş Delgado ile gol aradı. Ceza sahası dışından gelen topa çok sert vuran Arjantin'li istediği vuruşu yapamadı. Top farklı bir şekilde auta çıktı.

DK 20: İnönü'de Kazım şov var. Uzun süreden beri ilk 11'de yer bulan Türk asıllı İngiliz oyuncu, sağ kanatta harika hareketler yapıyor. Top ayağına geldiğinde kıvrak hareketlerle rakiplerini çalımlayan genç oyuncuyu şu anda sakatlık geçirdi ve tedavisi için kenara alındı.

DK 22: Beşiktaş tehlikeli geldi. Delgado Sol kanattan kaçan Serdar'a aktardı. Serdar tam cezasahasına girerken araya Gökhan girdi. Eğer Gökhan topu almasaydı, Serdar Volkan ile karşı karşıya kalacaktı.

DK 24: Beşiktaş'lı oyuncular bir penatlı diye duraksadı. Serdar'ın ortasında Edu araya girdi. Edu eli ile topu kesti diye Beşiktaşlılar itiraz ederken hakem Yunus Yıldırım korneri gösterdi.

DK 27: Beşiktaş iyice oyuna ortak oldu. Serdr ile Delgado paslaştı. Delgado'nun ortasında, Holosko'dan önce Volkan araya girip topu aldı.

DK 29: Maçtaki ilk Sarı kart Fenerbahçeli Edu'ya çıktı. Baki'yi düşüren Edu Sarı kartla cezalandırdı.

DK 30: Volkan mutlak golü çıkardı. Sol kanattan Holosko topu taşıdı. Çigiye inip boş pozisyonda Nobre'ye çıakrmak istedi. Fakat Volkan uçaraka topu alarak mutlak golü önledi. 

Haber 7
 



Bu haber 442 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,770 µs